Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου, 2026

Άγριο ξύλο στο αεροδρόμιο του Σικάγου – Επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια (Βίντεο)

4
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΆλλαΣχετικά άρθρα

Καβγάς

Η αστυνομία του Σικάγου κλήθηκε στο αεροδρόμιο προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά δεν προέβη σε συλλήψεις – Άγνωστη η αιτία του καβγά

Χάος επικράτησε στο αεροδρόμιο του Σικάγου όταν ταξιδιώτες πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν ανταλλάσοντας μπουνιές και κλωτσιές ενώ στον καβγά συμμετείχε και ένας εργαζόμενος.

Στο viral βίντεο από τον άγριο καβγά που σημειώθηκε στις 12 Δεκεμβρίου διακρίνονται τρεις άνδρες – ο ένας εκ των οποίων με μπλε στολή εργαζομένου – να τα βάζουν με έναν άλλο, που φορά λευκό μπλουζάκι στον τερματικό σταθμό 3 της American Airlines στο αεροδρόμιο O’ Hare. Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποιούν ακόμα και τις προειδοποιητικές πινακίδες «προσοχή βρεγμένο δάπεδο».

[embedded content]

Η αστυνομία του Σικάγου κλήθηκε στο αεροδρόμιο προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά δεν προέβη σε συλλήψεις, ούτε κατατέθηκε κάποια μήνυση, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του τμήματος.

Άγνωστη παραμένει η αιτία του καβγά ενώ δεν είναι σαφές αν ο εμπλεκόμενος υπάλληλος, εργαζόταν  στο αεροδρόμιο ή σε αεροπορική εταιρεία. 

Πηγή: skai.gr

Αξίζει να διαβάσετε δημοφιλείς ειδήσεις στο skai.gr

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Πες μας

την άποψή σου...