
Οι Αρχές ερευνούν αν έχουν σχέση τα δύο αυτά περιστατικά – Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το βρέφος 6 μηνών έχει μεταφερθεί εν ζωή στο νοσοκομείο
Του Μάκη Συνοδινού
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου στον Άλιμο εντοπίστηκε βρέφος πλησίον κάδου απορριμμάτων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το βρέφος 6 μηνών έχει μεταφερθεί εν ζωή στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.
Πληροφορίες του skai.gr αναφέρουν πως νωρίτερα γυναίκα 45 ετών είχε καταγγείλει πως εντός σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια και συγκεκριμένα στην οδό Αιόλου άντρας την πλησίασε και προσφέρθηκε να αγοράσει τρόφιμα για βρέφος που είχε στην αγκαλιά της. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο άντρας της άρπαξε το βρέφος και εξαφανίστηκε.
Οι Αρχές ερευνούν αν έχουν σχέση τα δύο αυτά περιστατικά.
Πηγή: skai.gr