Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή πραγματοποίησε την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2025 ο νέος Διοικητής του Ναυστάθμου Κρήτης αρχιπλοίαρχος Διονύσιος Μανταδάκης Π.Ν.
Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε ο κομβικός ρόλος του Ναυστάθμου Κρήτης για την ασφάλεια στη Μεσόγειο, η συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε θέματα αρμοδιότητάς της καθώς και η διαχρονική συνεισφορά του Ναυστάθμου στην τοπική κοινωνία.
Ο κ. Καλογερής συνεχάρη τον αρχιλοίαρχο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.
Το άρθρο “Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή Ναυστάθμου Κρήτης στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.