Καφές Δανδάλη Ο Νούμερο 1 καφές της Κρήτης
Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025
  • Ακούστε LIVE!
  • Επικοινωνία
Όλοι μαζί μπορούμε
No Result
View All Result
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM - Ενημερωτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός - Ηράκλειο, Κρήτης
  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

    Παραγωγοί

    Συντελεστές του ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM και ΣΚΑΪ 100.3 FM

    Πρόγραμμα

    Το ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού.

    Διαφημιστείτε στον
    ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ

    Ο Σκάι Κρήτης στηρίζει την τοπική αγορά παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες προβολής σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

    Επικοινωνια

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
    στο τηλέφωνο 2810 22 52 52

    Το κεντρικό μας e-mail είναι: skaikritis@otenet.gr

  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

    Παραγωγοί

    Συντελεστές του ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM και ΣΚΑΪ 100.3 FM

    Πρόγραμμα

    Το ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού.

    Διαφημιστείτε στον
    ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ

    Ο Σκάι Κρήτης στηρίζει την τοπική αγορά παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες προβολής σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

    Επικοινωνια

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
    στο τηλέφωνο 2810 22 52 52

    Το κεντρικό μας e-mail είναι: skaikritis@otenet.gr

No Result
View All Result
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM - Ενημερωτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός - Ηράκλειο, Κρήτης
LIVE!
No Result
View All Result

Έξοδος Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς – Τα πιο «δύσκολα» σημεία

πριν 3 έτη
στην κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ
Reading Time: 1λεπτά
0 0
0
10
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πολύ αυξημένη η κίνηση αυτή την ώρα στα ρεύματα εξόδου των δύο εθνικών οδών και στη λεωφόρο Σχιστού στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά, λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.

Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις παρατηρούνται στις λεωφόρους Αθηνών και Αθηνών-Κορίνθου από το ύψος του Παλατιού Χαϊδαρίου προς τη λίμνη Κουμουνδούρου και εν συνεχεία από την Ελευσίνα προς τη Βλυχάδα, λόγω τροχαίου.

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια

ΆλλαΣχετικά άρθρα

Οδηγός κυνήγησε με το λεωφορείο συνάδελφό του, που έφευγε με μοτοσυκλέτα - Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Οδηγός κυνήγησε με το λεωφορείο συνάδελφό του, που έφευγε με μοτοσυκλέτα – Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

πριν 2 ώρες
Ωρες κοινής ησυχίας: Πότε απαγορεύονται οι θόρυβοι το καλοκαίρι

Ωρες κοινής ησυχίας: Πότε απαγορεύονται οι θόρυβοι το καλοκαίρι

πριν 2 ώρες
Σοβαρό τροχαίο στη Σχιστού - Σκαραμαγκά: Μοτοσυκλέτα βγήκε από την πορεία της

Σοβαρό τροχαίο στη Σχιστού – Σκαραμαγκά: Μοτοσυκλέτα βγήκε από την πορεία της

πριν 2 ώρες
Λάθη στις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες – Φόβοι για εγκλήματα που δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ

Λάθη στις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες – Φόβοι για εγκλήματα που δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ

πριν 2 ώρες

Λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, ενόψει των εορτών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς 2022, έως και την Τρίτη 03-05-2022, η ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ο σχεδιασμός των μέτρων περιλαμβάνει:

  • Αστυνόμευση του οδικού δικτύου κατά τομείς, βάσει των ιδιαίτερων κυκλοφοριακών συνθηκών κάθε περιοχής
  • Αυξημένη αστυνομική παρουσία και στοχευμένη αστυνόμευση στα σημεία του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.
  • Αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.
  • Ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις, για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.
  • Συγκρότηση συνεργείων γενικών και ειδικών τροχονομικών ελέγχων, εστιάζοντας την προσοχή στη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων (υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ.), καθώς και παραβάσεων που βάσει στατιστικών στοιχείων ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων (χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση).
  • Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική συγκέντρωση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λ.π.)
  • Κατά τόπο κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στις οποίες θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις.
  • Παρουσία τροχονόμων στους Σταθμούς Διοδίων της Χώρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.
  • Ενημέρωση των πολιτών μέσω των Υπηρεσιών Επικοινωνίας, σε κάθε περίπτωση που καθίσταται αναγκαία η ευρεία πληροφόρηση του κοινού για την ύπαρξη τυχόν κυκλοφοριακών και άλλων προβλημάτων.

Επισημαίνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, θα βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό οι οδηγοί παρακαλούνται:

  • να ενημερώνονται για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου,
  • να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση,
  • να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
  • να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους,
  • σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
  • Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής – Στο 100% οι πληρότητες

Κορυφώνεται από σήμερα ηέξοδος των εκδρομέων του Πάσχα από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου. Σύμφωνα τους ακτοπλόους η πληρότητα στα πρωινά δρομολόγια της Μ.Πέμπτης και της Μ.Παρασκευής είναι 100%. Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 19 δρομολόγια, 17 από τη Ραφήνα και 10 από το Λαύριο.

Το Λιμενικό Σώμα έχει λάβει και σήμερα όλα τα αναγκαία μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών ενώ συστήνει σε όσους πρόκειται να ταξιδέψουν να είναι μία ώρα νωρίτερα στο σημείο αναχώρησης του πλοίου λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους. Χθες Μ.Τετάρτη 20/04 από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 14 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν για διάφορα νησιά του Αιγαίου 14.760 επιβάτες, 2.649 ΙΧ οχήματα, 575 φορτηγά και 394 δίκυκλα. 

Για τον Αργοσαρωνικό πραγματοποιήθηκαν 26 απόπλοι, ενώ αναχώρησαν 5.459 επιβάτες,949 ΙΧ οχήματα,40 φορτηγά και 148 δίκυκλα. Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 13 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 4.916 επιβάτες, 1.493 ΙΧ οχήματα, 92 φορτηγά και 92 δίκυκλα. Από το Λαύριο έγιναν 7 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 1.743 επιβάτες 482 ΙΧ οχήματα 45 φορτηγά και 26 δίκυκλα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: ΕΛΛΑΔΑΣΚΑΙ
Next Post
Το καταζητούμενο…αυγό: Το πρωτότυπο μήνυμα της αστυνομίας για το Πάσχα

Το καταζητούμενο...αυγό: Το πρωτότυπο μήνυμα της αστυνομίας για το Πάσχα

Ακούω ζωντανά ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1
Πες την άποψη σου
creta24.gr
Creta Media Group
Καφές Δανδάλη Ο Νούμερο 1 καφές της Κρήτης
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΣΜ

Νέα άρθρα

Κρήτη: Καραμπόλα δύο mini bus και ενός αυτοκινήτου – Εικόνες

Κρήτη: Καραμπόλα δύο mini bus και ενός αυτοκινήτου – Εικόνες

12 Ιουλίου, 2025
Η Τροχαία μοίρασε… κράνη αντί για κλήσεις (εικόνες)

Η Τροχαία μοίρασε… κράνη αντί για κλήσεις (εικόνες)

12 Ιουλίου, 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Φωτιά τώρα στη Νίκαια

    Φωτιά τώρα στη Νίκαια

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • «Το αρχαιολογικό εύρημα στο λόφο Παπούρα θα αλλάξει ότι γνωρίζαμε για την προϊστορία του Αιγαίου»

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Κρήτη: Ήταν νέα οδηγός η 31χρονη Αναστασία που σκοτώθηκε στην άσφαλτο – Σμπαράλια το αυτοκίνητο

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Κρήτη: Σφοδρή σύγκρουση ταξί με Ι.Χ αυτοκίνητο – Στο νοσοκομείο δύο άτομα

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Φωτιά τώρα στην Καρδίτσα

    0 shares
    Share 0 Tweet 0

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Καφές Δανδάλη Ο Νούμερο 1 καφές της Κρήτης
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM
Creta Media Group

Ο ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 από το 1995 βρίσκεται δίπλα στον συνειδητοποιημένο ακροατή προσφέροντας του έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αλλά και ποιοτική ψυχαγωγία.

Κατηγορίες

  • BUSINESS
  • CINEMA
  • Uncategorized
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Καιρός
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΥΓΕΙΑ

Ακολουθήστε μας

 

Παραγωγή website
metrovista creative media

  • Ο Σταθμός
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου

© 2020 ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

© 2020 ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms below to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για χρήση cookies. Επισκεφτείτε την Πολιτική απορρήτου μας.

Πες μας

την άποψή σου...