Σε βιομηχανική περιοχή η φωτιά – Δύσκολη την χαρακτηρίζει η πυροσβεστική λόγω των ισχυρών ανέμων
Μηνύματα εστάλησαν από το 112 στους πολίτες για την φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στις Αχαρνές.
Η πυρκαγιά που μαίνεται στα όρια του Δήμου Αχαρνών και Μεταμόρφωσης (Ρεύμα Χελιδονούς) καίει σύμφωνα με την πυροσβεστική σε αύλειο χώρο εργοστασίου σε περιοχή που είναι βιομηχανική.
Η φωτιά χαρακτηρίζεται από την πυροσβεστική δύσκολη λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Στο πρώτο μήνυμα του 112 οι κάτοικοι των κοντινών περιοχών καλούνται να παραμείνουν σε ετοιμότητα ενώ στο δεύτερο επισημαίνεται να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, και να μείνουν σε εσωτερικούς χώρους.
Η φωτιά ξεκίνησε από χαμηλή βλάστηση.
Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 76 πυροσβέστες με 22 οχήματα.
Συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.
Όπως αναφέρει η πυροσβεστική, στο σημείο δεν υπάρχουν σπίτια.
Εκτροπή κυκλοφορίας
Συνεχείς είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που διενεργούνται λόγω της πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αστυνομία λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε κτίριο στη Λ. Καραμανλή διενεργούνται εκτροπές των οχημάτων στη Λ. Καραμανλή από το ύψος της οδού Φουντουκιάς στο ρεύμα ανόδου και από το ύψος της οδού Δεκελείας στο ρεύμα καθόδου.
Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία διενεργούνται εκτροπές των οχημάτων στην περιοχή των Αχαρνών 1) στη Λ. Καραμανλή και Δεκελείας, 2) στην οδό Τατοΐου και Δεκελείας, 3) στην οδό Τατοΐου και Αρτέμιδος και 4) στον κόμβο της Μεταμόρφωσης προς οδό Τατοΐου. Τέλος σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας διενεργούνται εκτροπές των οχημάτων στην περιοχή των Αχαρνών, στη συμβολή των οδών Σπύρου Βρεττού και Κύπρου ρεύμα προς Σπύρου Βρεττού.
(Φώτο από το πυρκαγιά ενημέρωση)
Πηγή: skai.gr