Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αυριανό (4/2, 16:00, LIVE Cosmote TV) αγώνα με την Κηφισιά στο γήπεδο “”Θ. Βαρδινογιάννης
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις τακτικής.
Ο Pepe Mel συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Baumann, Χριστογεώργο, Larsson, Μαρινάκη, Thorarinsson, Λαμπρόπουλο, Bressan, Βούρο, Mellado, Gallegos, Bakic, Αποστολάκη, Neira, Toral, Riera, Αδαμάκη, Baku, Mosquera, Iseka, Phellype.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Abanda και Glazer, αλλά και οι Γιαννούλης, Κουτεντάκης, Σημαντηράκης, Θεοδοσουλάκης και Καλαφάτης (οι τρεις τελευταίοι αγωνίζονται με την Κ19).
Το άρθρο “Η αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με την Κηφισιά“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.













