Στο πλαίσιο, Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης θα συμμετάσχει αύριο, Παρασκευή 18 Ιουλίου, στο περίπτερο της Περιφέρειας που βρίσκεται στο φεστιβάλ “Women’s Week 2025”, στο Πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο.
Συγκεκριμένα, από τις 11:00 π.μ. έως τις 23:00 μ.μ., η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας Κρήτης θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές δράσεις για το κοινό, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη σε θέματα πολιτικής προστασίας. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:
Προβολή ενημερωτικού βίντεο με θέματα που άπτονται στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας καθώς και τη σημασία της χρήσης των νέων τεχνολογιών στο πεδίο των δράσεων της πολιτικής προστασίας.
Διανομή φυλλαδίων προς το κοινό σχετικά με την πρόληψη και την ενημέρωση για τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Διανομή αφισών με το ίδιο περιεχόμενο, ειδικά σχεδιασμένων για επαγγελματίες και φορείς.
Επιπλέον, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας θα είναι παρόντα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσφέροντας την ευκαιρία στο κοινό να συζητήσει μαζί τους και να λύσει τυχόν απορίες σχετικά με θέματα πολιτικής προστασίας και ετοιμότητας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Τσαπάκος υπογραμμίζει ότι η παρουσία της Πολιτικής Προστασίας Κρήτης στη διοργάνωση στοχεύει να αναδείξει τη σημασία της ενημέρωσης και της ετοιμότητας απέναντι σε φυσικές καταστροφές και ακραία καιρικά φαινόμενα, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα της κοινότητας.
Το άρθρο “Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης στο φεστιβάλ “Women’s Week 2025”“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.