Διακοπή κυκλοφορίας στη Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά, από τη Λ. Αλίμου μέχρι και τη Λ. Καλαμακίου – Κλήσεις στην πυροσβεστική από Κηφισιά και Άλιμο
Σοβαρά προβλήματα, κυρίως στα νότια προάστια, προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις του κύματος κακοκαιρίας Elena που πλήττουν από χθες Τετάρτη το βράδυ την Αττική. Η πυροσβεστική δέχθηκε 20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων κυρίως στις περιοχές της Κηφισιάς και του Αλίμου.
Στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά, από τη Λεωφόρου Αλίμου μέχρι και τη Λεωφόρο Καλαμακίου, το οδόστρωμα πλημμύρισε με αποτέλεσμα η τροχαία να προχωρήσει από τη νύχτα σε διακοπή κυκλοφορίας, εκτρέποντας τα οχήματα από τη Λεωφόρου Αλίμου.
Σύμφωνα με το Notia.gr, η παραλιακή στο ύψος της οδού Κανάρη πλημμύρισε από τον αγωγό ακαθάρτων της ΕΥΔΑΠ, όταν εκτινάχτηκε το καπάκι και τα λύματα πλημμύρισαν το οδόστρωμα!
Αυτή την ώρα η κυκλοφορία προς Πειραιά γίνεται από μία λωρίδα της παραλιακής.
Το ρεύμα προ Γλυφάδα είναι ανοιχτό.
Το πρωί πλημμύρισε τμήμα της αποβάθρας στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι:
Δείτε άλλα βίντεο και φωτογραφίες:
Λ. #Ποσειδώνος ύψος του #Αλιμου
❗️⚠️ Έκλεισε ή λεωφόρος Ποσειδώνος
❗️Λεωφόρος Ποσειδώνος 69 και μετα
❗️Εκτροπή προς λ. Βουλιαγμένης
Βίντεο : Rent a car#κακοκαιρία #Αττική pic.twitter.com/ChMbmukxFq
— Εποχικοί Πυροσβέστες (@epoxpyrosvestes) December 26, 2024
Λίγο μετά τις 8 το βράδυ των Χριστουγέννων η Πάρνηθα ντύθηκε στα λευκά σύμφωνα με το Forecast Weather Greece που ανάρτησε σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθας από το ύψος του Καζίνο λόγω της χιονόπτωσης.
Πηγή: skai.gr