Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026
  • Ακούστε LIVE!
  • Επικοινωνία
Όλοι μαζί μπορούμε
No Result
View All Result
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM - Ενημερωτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός - Ηράκλειο, Κρήτης
  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

    Παραγωγοί

    Συντελεστές του ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM και ΣΚΑΪ 100.3 FM

    Πρόγραμμα

    Το ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού.

    Διαφημιστείτε στον
    ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ

    Ο Σκάι Κρήτης στηρίζει την τοπική αγορά παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες προβολής σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

    Επικοινωνια

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
    στο τηλέφωνο 2810 22 52 52

    Το κεντρικό μας e-mail είναι: skaikritis@otenet.gr

  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

    Παραγωγοί

    Συντελεστές του ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM και ΣΚΑΪ 100.3 FM

    Πρόγραμμα

    Το ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού.

    Διαφημιστείτε στον
    ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ

    Ο Σκάι Κρήτης στηρίζει την τοπική αγορά παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες προβολής σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

    Επικοινωνια

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
    στο τηλέφωνο 2810 22 52 52

    Το κεντρικό μας e-mail είναι: skaikritis@otenet.gr

No Result
View All Result
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM - Ενημερωτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός - Ηράκλειο, Κρήτης
LIVE!
No Result
View All Result

Μεσανατολικό: Ο Ερντογάν ρίχνει λάδι στη φωτιά με το Ισραήλ – Aπειλεί με εισβολή

πριν 2 έτη
στην κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ
Reading Time: 1λεπτά
0 0
0
11
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΆλλαΣχετικά άρθρα

Η Βολιβία και οι ΗΠΑ θέλουν οι πρεσβευτές να επιστρέψουν «το συντομότερο»

Η Βολιβία και οι ΗΠΑ θέλουν οι πρεσβευτές να επιστρέψουν «το συντομότερο»

πριν 5 ώρες
Χέγκσεθ: Θα απουσιάσει από τη σύνοδο υπ. Άμυνας του ΝΑΤΟ στις 12 Φεβρουαρίου

Χέγκσεθ: Θα απουσιάσει από τη σύνοδο υπ. Άμυνας του ΝΑΤΟ στις 12 Φεβρουαρίου

πριν 6 ώρες
TrumpRx: Η νέα πλατφόρμα του Τραμπ για φθηνότερα φάρμακα στις ΗΠΑ

TrumpRx: Η νέα πλατφόρμα του Τραμπ για φθηνότερα φάρμακα στις ΗΠΑ

πριν 8 ώρες
Συνάντηση των επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων ΗΠΑ και Λιβάνου - Πιέσεις της Ουάσινγκτον για αφοπλισμό της Χεζμπολάχ

Συνάντηση των επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων ΗΠΑ και Λιβάνου – Πιέσεις της Ουάσινγκτον για αφοπλισμό της Χεζμπολάχ

πριν 8 ώρες

Την ώρα που η διεθνής κοινότητα κάνει εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση στη Μέση Ανατολή, ο Τούρκος πρόεδρος ανάβει το φυτίλι και ρίχνει λάδι στην διαχρονική φωτιά με το Ισραήλ, απειλώντας ακόμα και με εισβολή, σε μια προσπάθεια να απευθυνθεί στο ισλαμικό κοινό

Εντείνεται η Παγκόσμια ανησυχία για διάχυση της σύρραξης στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ να έχει ξεκινήσει ήδη σφοδρούς βομβαρδισμούς θέσεων της Χεζμπολάχ, μετά την αιματοχυσία στα Υψίπεδα του Γκολάν. Ωστόσο, την ώρα που η διεθνής κοινότητα κάνει εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση, ο Τούρκος πρόεδρος ανάβει το φυτίλι και ρίχνει λάδι στη διαχρονική φωτιά με το Ισραήλ, απειλώντας ακόμα και με εισβολή, σε μια προσπάθεια να απευθυνθεί στο ισλαμικό κοινό, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Politico.

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that
supports HTML5 video

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε σε συνεδρίαση του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στη βορειοανατολική πόλη Ρίζε στη Μαύρη Θάλασσα ότι η Τουρκία «πρέπει να είναι πολύ ισχυρή ώστε το Ισραήλ να μην μπορεί να κάνει αυτά τα γελοία πράγματα στην Παλαιστίνη».

«Εμείς πρέπει  είμαστε πολύ ισχυροί, έτσι ώστε το Ισραήλ να μην μπορεί να κάνει όσα κάνει στην Παλαιστίνη. Όπως εμείς μπήκαμε στο Καραμπάχ, όπως εμείς μπήκαμε στη Λιβύη, το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και σε αυτούς. Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε. Αρκεί να είμαστε ισχυροί, για να κάνουμε αυτά τα βήματα.. Άλλωστε κάναμε όσα είπαμε εναντίον του Ισραήλ», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συνεδρίαση του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στη βορειοανατολική πόλη Ρίζε στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico, ο Ερντογάν κάνει συχνά ρητορικές κορώνες απευθυνόμενος στη βασική βάση υποστήριξης των ισλαμιστών, αλλά η Τουρκία είναι επίσης σημαντικός στρατιωτικός παίκτης – με τον δεύτερο μεγαλύτερο στρατό του ΝΑΤΟ – και ήταν πρόθυμος να κάνει σημαντικές επεμβάσεις στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας και του Ιράκ.

Η Τουρκία υποστήριξε το Αζερμπαϊτζάν κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Πολέμου του Ναγκόρνο-Καραμπάχ κατά της Αρμενίας το 2020, αν και αρνείται εδώ και καιρό οποιαδήποτε άμεση ανάμειξη και έχει αναπτύξει στρατεύματα στη Λιβύη για να υποστηρίξει την αναγνωρισμένη από τα Ηνωμένα Έθνη κυβέρνηση από το 2020.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Ισραήλ Κατς απάντησε στα σχόλια του Ερντογάν σε μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή, συγκρίνοντάς τον με τον Ιρακινό δικτάτορα Σαντάμ Χουσεΐν.

«Ο Ερντογάν ακολουθεί τα βήματα του Σαντάμ Χουσεΐν και απειλεί να επιτεθεί στο Ισραήλ. Απλά αφήστε τον να θυμηθεί τι συνέβη εκεί και πώς τελείωσε», έγραψε χαρακτηριστικά

Ο Ερντογάν έχει ασκήσει σφοδρή κριτική σε βάρος του Ισραήλ κατά τη διάρκεια της σύγκρουσής του με τη Χαμάς, κατηγορώντας τον ισραηλινό ηγέτη Μπέντζαμιν Νετανιάχου για γενοκτονία, διακόπτοντας το εμπόριο με το Ισραήλ και ανακαλώντας τον Τούρκο πρεσβευτή. Το Ισραήλ ανακάλεσε με τη σειρά του τους διπλωμάτες του από την Τουρκία και κατηγόρησε την Άγκυρα ότι υποστηρίζει τη Χαμάς και το Ιράν.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας επιτέθηκε επίσης στον Νετανιάχου τη Δευτέρα, συγκρίνοντάς τον με τον Αδόλφο Χίτλερ.

“Όπως τελείωσε ο γενοκτόνος Χίτλερ, έτσι θα τελειώσει και ο γενοκτόνος Νετανιάχου. Όπως οι γενοκτόνοι Ναζί λογοδότησαν, θα λογοδοτήσουν και αυτοί που προσπάθησαν να καταστρέψουν τους Παλαιστίνιους. Η ανθρωπότητα θα σταθεί στο πλευρό των Παλαιστινίων. Δεν θα καταστρέψετε τους Παλαιστίνιους” αναφέρει η ανάρτηση του τουρκικού ΥΠΕΞ.

Τα ισραηλινά χτυπήματα στους προσφυγικούς καταυλισμούς Bureij και Nuseirat στο κέντρο της Γάζας έχουν σκοτώσει δεκάδες τις τελευταίες ημέρες, καθώς μαίνονται οι μάχες στην πόλη Khan Younis, στη νότια Γάζα.

Φόβοι για διεύρυνση της σύγκρουσης έχουν πυροδοτηθεί μετά τον θάνατο 12 παιδιών σε επίθεση με ρουκέτα σε γήπεδο ποδοσφαίρου στα Υψίπεδα του Γκολάν που κατέχονται από το Ισραήλ το Σάββατο. Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ έχουν αποδώσει την επίθεση στη Χεζμπολάχ που υποστηρίζεται από το Ιράν και το Ισραήλ έχει δεσμευτεί να αντεπιτεθεί. Η Χεζμπολάχ αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην επίθεση με ρουκέτες.

Πάνω από 39.000 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τότε που το Ισραήλ ξεκίνησε την επίθεσή του στη Γάζα ως απάντηση στην επιδρομή της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου που σκότωσε 1.200 Ισραηλινούς, σύμφωνα με τις παλαιστινιακές υγειονομικές Αρχές, καθώς η σύγκρουση πλησιάζει στην 300ή της ημέρα.

Πηγή: skai.gr

Ετικέτες: ΚΟΣΜΟΣΣΚΑΙ
Next Post
Φωτιά σε χωριό του Ηρακλείου σήμανε συναγερμό

Φωτιά σε χωριό του Ηρακλείου σήμανε συναγερμό

Ακούω ζωντανά ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1
Πες την άποψη σου
creta24.gr
Creta Media Group
Καφές Δανδάλη Ο Νούμερο 1 καφές της Κρήτης
ΣΚΑΪ HYBRID

Νέα άρθρα

Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά λόγω παμπειραϊκής απεργίας - Ποια δρομολόγια επηρεάζονται

Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά λόγω παμπειραϊκής απεργίας – Ποια δρομολόγια επηρεάζονται

6 Φεβρουαρίου, 2026
Παπαθανάσης: Στο ΕΠΑ 2021-2025 οι παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης Βελβεντού Κοζάνης

Παπαθανάσης: Στο ΕΠΑ 2021-2025 οι παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης Βελβεντού Κοζάνης

6 Φεβρουαρίου, 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ηράκλειο: Θρήνος για τον 55χρονο Μιχάλη – Βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου ο ποδηλάτης

    Ηράκλειο: Θρήνος για τον 55χρονο Μιχάλη – Βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου ο ποδηλάτης

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Άγιος Νικόλαος: Γέμισε πλαστά 200εύρα – Πώς αποκαλύφθηκε η απάτη

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Kρήτη: Επιδεινώνεται από το απόγευμα ο καιρός – «Ζόρικη» κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • «Blue Star Patmos»: Επακούμβηση σε προβλήτα στο Καστελόριζο

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Σοβαρό τροχαίο στη Σχιστού – Σκαραμαγκά: Μοτοσυκλέτα βγήκε από την πορεία της

    0 shares
    Share 0 Tweet 0

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM
Creta Media Group

Ο ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 από το 1995 βρίσκεται δίπλα στον συνειδητοποιημένο ακροατή προσφέροντας του έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αλλά και ποιοτική ψυχαγωγία.

Κατηγορίες

  • BUSINESS
  • CINEMA
  • Uncategorized
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Καιρός
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΥΓΕΙΑ

Ακολουθήστε μας

 

Παραγωγή website
metrovista creative media

  • Ο Σταθμός
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου

© 2020 ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

© 2020 ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms below to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για χρήση cookies. Επισκεφτείτε την Πολιτική απορρήτου μας.

Πες μας

την άποψή σου...