Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026

Μίμης Δομάζος: Η ανάρτηση της κόρης του Πόπης για τον θάνατο του πατέρα της

11
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μίμης Δομάζος: Η ανάρτηση της κόρης του Πόπης για τον θάνατο του πατέρα της | ΣΚΑΪ

ΑΑΔΕ - Κατασχέθηκαν 29 κιλά κοκαΐνης

Κατά την διενέργεια τακτικών δειγματοληπτικών ελέγχων, εντόπισαν με τη χρήση αυτοκινούμενου x-ray, ύποπτη οργανική ουσία στα ψυκτικά μηχανήματα

Κλείσιμο

ΆλλαΣχετικά άρθρα

Μίμης Δομάζος: Η ανάρτηση της κόρης του Πόπης για τον θάνατο του πατέρα της

H ανάρτηση της Πόπης Δομάζου, της τρίτης κόρης του μεγάλου Έλληνα ποδοσφαιριστή, που απεβίωσε έπειτα από νοσηλεία στην Καρδιολογική ΜΕΘ του «Ερυθρός Σταυρός»

«Ο Στρατηγός του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο δικός μας σύζυγος και πατέρας, Μίμης Δομάζος, έφυγε από κοντά μας», αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, Πόπη Δομάζου, η τρίτη κόρη του εμβληματικού Έλληνα ποδοσφαιριστή που έφυγε σήμερα από τη ζωή ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, στις 10.20 π.μ. ο Στρατηγός του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο δικός μας σύζυγος και πατέρας, Μίμης Δομάζος, έφυγε από κοντά μας Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους θεράποντες ιατρούς, κο Τσιαφούτη Ιωάννη, Διευθυντή της Β´ Καρδιολογικής Κλινικής, την κα Πατράνη Μαρία, Διευθύντρια της ΜΕΘ και τις ομάδες τους, καθώς και τη Διοικήτρια και Υποδιοικήτρια, κα Ταβιανάτου Ελπινίκη και κα Κανέλλου Αναστασία του «ΓΝΑ Κοργιαλένειο Μπενάκειο ΕΕΣ». 
Η Νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου στις 15.00 μ.μ. στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών και θα τον αποχαιρετήσουμε στο Α’ Νεκροταφείο. Η σωρός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9.00 π.μ. Όποιος επιθυμεί αντί στεφάνων μπορεί να ενισχύσει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS στους τραπεζικούς λογαριασμούς: 
Εθνική Τράπεζα IBAN: GR 69011010400000 1044 8022 763. 
Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR 40 01720260 0050 2602 0155 199

Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που δείξατε αυτές τις τόσο δύσκολες για εμάς μέρες, καθώς και για την τόση αγάπη που του χαρίσατε όλα αυτά τα χρόνια.
Η σύζυγος Ηώ Δομάζου, τα παιδιά Ράνια, Ευαγγελία και Πόπη Δομάζου
»

Πηγή: skai.gr

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.

Αξίζει να διαβάσετε δημοφιλείς ειδήσεις στο skai.gr


<!– Exit Bee Code Snippet for skai.gr

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Πες μας

την άποψή σου...