Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026
  • Ακούστε LIVE!
  • Επικοινωνία
Όλοι μαζί μπορούμε
No Result
View All Result
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM - Ενημερωτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός - Ηράκλειο, Κρήτης
  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

    Παραγωγοί

    Συντελεστές του ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM και ΣΚΑΪ 100.3 FM

    Πρόγραμμα

    Το ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού.

    Διαφημιστείτε στον
    ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ

    Ο Σκάι Κρήτης στηρίζει την τοπική αγορά παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες προβολής σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

    Επικοινωνια

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
    στο τηλέφωνο 2810 22 52 52

    Το κεντρικό μας e-mail είναι: skaikritis@otenet.gr

  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

    Παραγωγοί

    Συντελεστές του ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM και ΣΚΑΪ 100.3 FM

    Πρόγραμμα

    Το ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού.

    Διαφημιστείτε στον
    ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ

    Ο Σκάι Κρήτης στηρίζει την τοπική αγορά παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες προβολής σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

    Επικοινωνια

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
    στο τηλέφωνο 2810 22 52 52

    Το κεντρικό μας e-mail είναι: skaikritis@otenet.gr

No Result
View All Result
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM - Ενημερωτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός - Ηράκλειο, Κρήτης
LIVE!
No Result
View All Result

Ουκρανία: Εγγυήσεις ασφαλείας …τύπου ΝΑΤΟ και συγκρότηση ευρωπαϊκής πολυεθνικής δύναμης

πριν 2 μήνες
στην κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ
Reading Time: 2λεπτά
0 0
0
9
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εγγυήσεις ασφαλείας, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν ως «τύπου Άρθρου 5» της συνθήκης του ΝΑΤΟ από τις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκρότηση ευρωπαϊκής πολυεθνικής δύναμης για την Ουκρανία βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών στο Βερολίνο, όπου Ευρωπαίοι ηγέτες και Αμερικανοί αξιωματούχοι, συναντήθηκαν με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο πλαίσιο ενός νέου κρίσιμου κύκλου διπλωματικών προσπαθειών για τον τερματισμό του πολέμου.

Το skai.gr μετέδωσε LIVE τις εξελίξεις από το Ουκρανικό και από τις συνομιλίες στο Βερολίνο. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Berlin

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, οι Αμερικανοί εκπρόσωποι Στιβ Βίτκοφ και Τζάρεντ Κούσνερ, η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, στην πρώτη σειρά από αριστερά,
ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε, η πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρέντερικσεν, η πρόεδρος τηςΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ντικ Σοφ, ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Ούλφ Κρίστερσον, στην πίσω σειρά από αριστερά,
στην καγκελαρία στο Βερολίνο της Γερμανίας, Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2025

Εγγυήσεις ασφαλείας …τύπου ΝΑΤΟ και συγκρότηση ευρωπαϊκής πολυεθνικής δύναμης

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν τη Δευτέρα ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να λάβει εγγυήσεις ασφαλείας προσαρμοσμένες στο μοντέλο του Άρθρου 5 του ΝΑΤΟ — μια άνευ προηγουμένου πρόταση, δεδομένου ότι το Κίεβο δεν είναι μέλος της Συμμαχίας — προειδοποιώντας ωστόσο ότι μια τέτοια συμφωνία δεν θα βρίσκεται στο τραπέζι για πάντα. Το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ απαιτεί από τη συμμαχία να υπερασπιστεί οποιοδήποτε μέλος της δεχθεί επίθεση.

ΆλλαΣχετικά άρθρα

Ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον θα καταθέσουν στο Κογκρέσο για την υπόθεση Έπσταϊν

Ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον θα καταθέσουν στο Κογκρέσο για την υπόθεση Έπσταϊν

πριν 5 ώρες
Νεκρός ο γιος του Καντάφι - Τον δολοφόνησαν στη Λιβύη

Νεκρός ο γιος του Καντάφι – Τον δολοφόνησαν στη Λιβύη

πριν 6 ώρες
Ζελένσκι: Αν ΗΠΑ και ΕΕ δεν σταματήσουν τη Ρωσία, πώς θα εγγυηθούν την ειρήνη;

Ζελένσκι: Αν ΗΠΑ και ΕΕ δεν σταματήσουν τη Ρωσία, πώς θα εγγυηθούν την ειρήνη;

πριν 6 ώρες
«Ψυγείο» η Κούβα: Ρεκόρ ελάχιστης θερμοκρασίας με μηδέν βαθμοί Κελσίου

«Ψυγείο» η Κούβα: Ρεκόρ ελάχιστης θερμοκρασίας με μηδέν βαθμοί Κελσίου

πριν 6 ώρες

Βερολίνο

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Πρόεδρος της Ουκρανίας, και ο Στιβ Γουίτκοφ, Ειδικός Απεσταλμένος των Ηνωμένων Πολιτειών, στην έναρξη της συνόδου κορυφής για την Ουκρανία στην Ομοσπονδιακή Καγκελαρία στο Βερολίνο, Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025

Την ίδια ώρα, κατά τη συνάντηση Ευρωπαίων ηγετών με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο απεσταλμένος του Αμερικανού προέδρου, Στιβ Γουίτκοφ, και ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, οι Ευρωπαίοι συμφώνησαν ότι οποιεσδήποτε αποφάσεις για πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις της Ουκρανίας προς τη Ρωσία μπορούν να ληφθούν μόνο αφού τεθούν σε εφαρμογή ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας, οι οποίες θα πρέπει να περιλαμβάνουν μηχανισμούς αυστηρής επιτήρησης και αποτροπής κλιμάκωσης και τη συγκρότηση ευρωπαϊκής πολυεθνικής δύναμης.

Βερολίνο

Ο Γερμανός Καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς υποδέχεται την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι στην Καγκελαρία στο Βερολίνο, Γερμανία, Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025

Σε κοινή δήλωση, που εκδόθηκε από τους Ευρωπαίους ηγέτες (Γερμανίας, Γαλλίας, Βρετανίας, Ιταλίας, Πολωνίας, Φινλανδίας, Νορβηγίας, Σουηδίας, Ολλανδίας) καθώς και την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μετά τη συνάντησή τους στο Βερολίνο ότι υπάρχει «ισχυρή σύγκλιση» με τις ΗΠΑ και διατυπώνεται μια λίστα στόχων για την επίτευξη των οποίων πρέπει να εργαστούν και οι δύο πλευρές. Ταυτόχρονα, οι Ευρωπαίοι ηγέτες:

  • Δεσμεύονται να παράσχουν μια «πολυεθνική δύναμη για την Ουκρανία», υπό την ηγεσία της Ευρώπης, αποτελούμενης από συνεισφορές πρόθυμων χωρών και με την υποστήριξη των ΗΠΑ.
  • Δεσμεύονται να στηρίξουν τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμίρ Ζελένσκι σε οποιεσδήποτε αποφάσεις λάβει για συγκεκριμένα ζητήματα, που αφορούν στο μέλλον της Ουκρανίας.
  • Παραδέχονται ότι κάποια ζητήματα θα πρέπει να επιλυθούν στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης.
  • Επαναλαμβάνουν ότι οποιαδήποτε συμφωνία θα πρέπει να διασφαλίζει τη μακροπρόθεσμη ευρωατλαντική ασφάλεια και ενότητα και τον ρόλο του ΝΑΤΟ στην περιοχή ως δύναμης αποτροπής.
  • Επιβεβαιώνουν την πεποίθηση ότι τα σύνορα των χωρών δεν επιτρέπεται να μεταβάλλονται δια της βίας.
  • Υποστηρίζουν την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ.

Περιγράφοντας τις αναγκαίες εγγυήσεις ασφαλείας, οι Ευρωπαίοι ηγέτες σημείωσαν ότι η Ουκρανία θα πρέπει να μπορεί να διατηρήσει ένοπλες δυνάμεις περίπου 800.000 στρατιωτών, ώστε να είναι σε θέση να αποτρέπει μελλοντικές συγκρούσεις.

Βερολίνο

Ο Γερμανός Καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς υποδέχεται την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Καγκελαρία στο Βερολίνο, Γερμανία, Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025

«Για πρώτη φορά εγγυήσεις ασφαλείας»

Οι συνομιλίες στη γερμανική πρωτεύουσα έχουν πυροδοτήσει κάποια αισιοδοξία από τους Ευρωπαίους ηγέτες για την πορεία προς τον τερματισμό της πιο αιματηρής σύγκρουσης στην Ευρώπη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ωστόσο, η Μόσχα δεν έχει ακόμη συμφωνήσει σε καμία από τις αλλαγές που συζητήθηκαν στη Γερμανία.

«Προσπαθούμε να το πετύχουμε», δήλωσε ο Τραμπ αναφερόμενος σε μια συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου, μιλώντας στον Λευκό Οίκο, αφού κάλεσε σε δείπνο τους βασικούς αξιωματούχους που συμμετείχαν στις συνομιλίες στο Βερολίνο. «Είχαμε πολλές συνομιλίες με τον Πρόεδρο Πούτιν της Ρωσίας και νομίζω ότι είμαστε πιο κοντά τώρα από ποτέ και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες χαιρέτισαν με επιφύλαξη την προφανή μετατόπιση της κυβέρνησης Τραμπ όσον αφορά τις εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία.

«Για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου, η πιθανότητα κατάπαυσης του πυρός είναι πιθανή», δήλωσε ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς, ο οποίος φιλοξένησε τις συναντήσεις, σε ανάρτησή του στο X. «Θέλουμε να βαδίσουμε τον δρόμο προς την ειρήνη μαζί με τους Ουκρανούς, τους Ευρωπαίους γείτονές μας και τις Ηνωμένες Πολιτείες», πρόσθεσε.

For the first time since the war began, a ceasefire now seems possible.

We want to move along the path to peace together with the Ukrainians, our European partners, and the United States.

I believe that today, in Berlin, we are taking an important step forward on that path.

— Bundeskanzler Friedrich Merz (@bundeskanzler) December 15, 2025

«Σήμερα είχα την αίσθηση για πρώτη φορά ότι όλοι συμπεριφέρονταν σαν σύμμαχοι από ένα στρατόπεδο», δήλωσε ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ σε δημοσιογράφους στο αεροπλάνο του μετά την αναχώρησή του από το Βερολίνο. «Για πρώτη φορά άκουσα από το στόμα Αμερικανών διαπραγματευτών ότι η Αμερική θα δεσμευτεί για εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με τέτοιο τρόπο ώστε οι Ρώσοι να μην έχουν καμία αμφιβολία ότι η αμερικανική απάντηση θα είναι στρατιωτική εάν οι Ρώσοι επιτεθούν ξανά στην Ουκρανία».

Βερολίνο

Ο Γερμανός Καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς υποδέχεται τον Πολωνό πρωθυπουργό Ντόναλντ Τουσκ στην Καγκελαρία στο Βερολίνο, Γερμανία, Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025

Ο Σουηδός πρωθυπουργός Ουλφ Κρίστερσον δήλωσε ότι το ζήτημα των εγγυήσεων ασφαλείας έχει γίνει «σαφέστερο και πιο αξιόπιστο», κάτι που χαρακτήρισε σημαντικό βήμα προς τη βιώσιμη ειρήνη. «Ωστόσο, παραμένουν πολλά δύσκολα ερωτήματα, κυρίως όσον αφορά τα εδάφη και το αν η Ρωσία επιθυμεί πραγματικά την ειρήνη», δήλωσε ο Κρίστερσον σε ανακοίνωσή του μετά τις συνομιλίες στο Βερολίνο.

Ζελένσκι: Ξεκάθαρες εγγυήσεις ασφαλείας πριν αποφασίσει για τη γραμμή του μετώπου

«Οι ΗΠΑ πιέζουν την Ουκρανία να αποσύρει τις δυνάμεις της από την ανατολική περιοχή του Ντόνετσκ», δήλωσε στο Reuters, αξιωματούχος που γνωρίζει το θέμα. Μια ευρωπαϊκή πηγή που ενημερώθηκε για τις τελευταίες συνομιλίες, δήλωσε ότι η Ρωσία δεν έχει ακόμη υποχωρήσει στις εδαφικές της απαιτήσεις. «Η ατμόσφαιρα είναι καλή, αλλά οι στόχοι παραμένουν αρκετά μακριά μεταξύ τους στην ουσία», ανέφερε η πηγή.

Από την άλλη πλευρά, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε ότι το Κίεβο χρειάζεται «σαφή εικόνα των εγγυήσεων ασφαλείας από τους συμμάχους του πριν λάβει οποιαδήποτε απόφαση που αφορά τη γραμμή του μετώπου» στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο, είπε ότι οι διαπραγματευτές του Κιέβου θα συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις με τους Αμερικανούς ομολόγους τους προσθέτοντας ότι η Ουκρανία χρειάζεται μια συγκεκριμένη συμφωνία σχετικά με τις εγγυήσεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της κατάπαυσης του πυρός.

Αποκαλώντας το ζήτημα των εδαφικών παραχωρήσεων «επώδυνο», ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ειλικρινά, εξακολουθούμε να έχουμε διαφορετικές θέσεις». Αλλά τόνισε πως πιστεύει πως οι Αμερικανοί μεσολαβητές θα βοηθήσουν στην εξεύρεση συμβιβασμού.

Η Ουκρανία έχει δηλώσει προηγουμένως ότι δεν θα παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία, η οποία έχει καταλάβει σχεδόν το 20% της χώρας στα ανατολικά και νότια της από την πλήρη εισβολή της τον Φεβρουάριο του 2022.

Σημειώνεται ότι το 72% των Ουκρανών εγκρίνει ένα ενδεχόμενο πάγωμα της σημερινής γραμμής του μετώπου, υπό την προϋπόθεση της παροχής σαφών εγγυήσεων ασφαλείας, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Διεθνούς Ινστιτούτου Κοινωνιολογίας του Κιέβου (KIIS). Οι ερωτηθέντες δήλωσαν ότι θα αποδέχονταν μια τέτοια συμφωνία, εφόσον δεν υπάρξει επίσημη αναγνώριση των κατεχόμενων εδαφών ως τμήμα της Ρωσίας.

Βερολίνο

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Στιβ Βίτκοφ, ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Πολιτειών, στην καγκελαρία στο Βερολίνο της Γερμανίας, Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2025

Εγγυήσεις …τύπου ΝΑΤΟ

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στους δημοσιογράφους μέσω τηλεδιάσκεψης ότι είχαν εξασφαλίσει συμφωνία για το 90% των ζητημάτων. Αν και παραμένουν μακροχρόνια εδαφικά ζητήματα, ένας είπε ότι «έχουμε πολλές διαφορετικές λύσεις για να γεφυρώσουμε το χάσμα που τους προτείνουμε».

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν χθες στο Reuters, ότι η Ρωσία είναι ανοιχτή στην ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι ο Τραμπ θέλει να αποτρέψει τη Ρωσία από το να επεκταθεί περαιτέρω προς τα δυτικά της Ευρώπης.

Είπαν επίσης ότι οι εγγυήσεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της αποκλιμάκωσης των συγκρούσεων και της εποπτείας οποιασδήποτε συμφωνίας, ήταν το κύριο επίκεντρο των συνομιλιών της Δευτέρας και ότι μια εγγύηση τύπου Άρθρου 5 ήταν κάτι που ο Τραμπ πίστευε ότι θα μπορούσε να πείσει τη Μόσχα να αποδεχτεί.

Στη Μόσχα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η απαίτηση της Ρωσίας να μην ενταχθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ ήταν ένα θεμελιώδες ζήτημα στις συνομιλίες για μια πιθανή ειρηνευτική συμφωνία. Είπε επίσης, ότι η Ρωσία αναμένει μια ενημέρωση από τις ΗΠΑ μετά τις διαπραγματεύσεις στο Βερολίνο.

Σημειώνεται ότι η Ουκρανία διαβεβαίωσε την Κυριακή ότι είναι πρόθυμη να εγκαταλείψει τη φιλοδοξία της να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, με αντάλλαγμα εγγυήσεις ασφαλείας από τη Δύση.

Ομάδες εργασίας αναμένεται να συναντηθούν στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, πιθανώς στο Μαϊάμι, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι.. «Είμαστε έτοιμοι να πάμε στη Ρωσία εάν χρειαστεί; Απολύτως».

Πηγή: skai.gr

Ετικέτες: ΚΟΣΜΟΣΣΚΑΙ
Next Post
Σεισμός 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Ζάκυνθο

Σεισμός 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Ζάκυνθο

Ακούω ζωντανά ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1
Πες την άποψη σου
creta24.gr
Creta Media Group
Καφές Δανδάλη Ο Νούμερο 1 καφές της Κρήτης
ΣΚΑΪ HYBRID

Νέα άρθρα

Νίκη Κεραμέως: Έσπασε το «φράγμα» των 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός πλήρους απασχόλησης

Νίκη Κεραμέως: Έσπασε το «φράγμα» των 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός πλήρους απασχόλησης

3 Φεβρουαρίου, 2026
Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στη «Βιολάντα»

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στη «Βιολάντα»

3 Φεβρουαρίου, 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ηράκλειο: Θρήνος για τον 55χρονο Μιχάλη – Βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου ο ποδηλάτης

    Ηράκλειο: Θρήνος για τον 55χρονο Μιχάλη – Βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου ο ποδηλάτης

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Ηράκλειο: Πένθος στο τοπικό ΠΑΣΟΚ – «Έφυγε» ο Αλέκος Ξωμεριτάκης

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Εκκλησία Κρήτης: Ιωακείμ και Τίτος είναι οι νέοι Μητροπολίτες!

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Kρήτη: Επιδεινώνεται από το απόγευμα ο καιρός – «Ζόρικη» κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Άγιος Νικόλαος: Γέμισε πλαστά 200εύρα – Πώς αποκαλύφθηκε η απάτη

    0 shares
    Share 0 Tweet 0

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM
Creta Media Group

Ο ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 από το 1995 βρίσκεται δίπλα στον συνειδητοποιημένο ακροατή προσφέροντας του έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αλλά και ποιοτική ψυχαγωγία.

Κατηγορίες

  • BUSINESS
  • CINEMA
  • Uncategorized
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Καιρός
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΥΓΕΙΑ

Ακολουθήστε μας

 

Παραγωγή website
metrovista creative media

  • Ο Σταθμός
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου

© 2020 ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

© 2020 ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms below to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για χρήση cookies. Επισκεφτείτε την Πολιτική απορρήτου μας.

Πες μας

την άποψή σου...