Τρίτη, 11 Νοεμβρίου, 2025

Πάπας Φραγκίσκος: Ζητά από τους πιστούς να μην ξορκίζουν τον θάνατο

4
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάπας Φραγκίσκος: Ζητά από τους πιστούς να μην ξορκίζουν τον θάνατο | ΣΚΑΪ

Live: Η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας

Η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας θα οδηγήσει και στη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας που έχει τον χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την Παρασκευή

Κλείσιμο

ΆλλαΣχετικά άρθρα

Πάπας

Το μήνυμα του ποντίφικα αναγνώσθηκε από τον καρδινάλιο Άντζελο Ντε Ντονάτις και προσλαμβάνει βαθύτερο νόημα, δεδομένης της δοκιμασίας του ποντίφικα

Σε γραπτό μήνυμά του για την αρχή της Σαρακοστής και την Τετάρτη της Στάχτης στην Καθολική Εκκλησία, ο πάπας Φραγκίσκος ζήτησε από τους πιστούς να μην ξορκίζουν τον θάνατο αλλά να ξέρουν να τον λαμβάνουν ρεαλιστικά υπόψη τους.

Το μήνυμα του ποντίφικα αναγνώσθηκε από τον καρδινάλιο Άντζελο Ντε Ντονάτις και προσλαμβάνει βαθύτερο νόημα, δεδομένης της δοκιμασίας του ποντίφικα, ο οποίος βρίσκεται από τις 14 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης εξαιτίας διπλής πνευμονίας.

“Είμαστε φτιαγμένοι από χώμα και τέφρα. Κατανοούμε άμεσα πόσο εύθραυστοι είμαστε, με την εμπειρία της ασθένειας, της φτώχειας, της δοκιμασίας που κάποιες φορές πλήττει ξαφνικά εμάς και τις οικογένειές μας”, πρόσθεσε ο Φραγκίσκος στο μήνυμά του.

Νωρίτερα, πηγές του Βατικανού ανέφεραν ότι “η πνευμονία του ποντίφικα εξελίσσεται με προβλεπόμενο τρόπο” και ότι “η κατάσταση του ασθενή είναι σταθερή, εντός ενός πολύπλοκου γενικότερου πλαισίου”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.

Αξίζει να διαβάσετε δημοφιλείς ειδήσεις στο skai.gr


<!– Exit Bee Code Snippet for skai.gr

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Πες μας

την άποψή σου...