Στο Ηράκλειο, βρίσκεται απο το μεσημέρι της Τετάρτης (16/9) η αποστολή του Απόλλωνα Λεμεσού, για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, που θα γίνει την Πέμπτη (17/9, 8μμ) στο Γεντί Κουλέ.
Η Κυπριακή ομάδα έφτασε στο Ηράκλειο, με πτήση μέσω Λάρνακας.
Την αποστολή της Κυπριακής ομάδας συνοδεύει ο πρόεδρος της, Νίκος Κίρζης.
Στις 8μμ ο Απόλλων θα προπονηθεί στο Γεντί Κουλέ, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ, για προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα, την ώρα της αναμέτρησης.
Λίγο νωρίτερα, στις 7.30μμ ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, Σωφρόνης Αυγουστής θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, στους δημοσιογράφους απο την Κύπρο και απο το Ηράκλειο.
Με την αποστολή της Κυπριακής ομάδας και δυο παλιοί γνώριμοι του ΟΦΗ, ο γιατρός Κυριάκος Κακαβελάκης και ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Παππάς, οι οποίοι εργάζονται τα τελευταία χρόνια στο ιατρικό τιμ της ομάδας της Κύπρου, αλλά έχουν δώσει και την ψυχή τους στον ΟΦΗ.