Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
  • Ακούστε LIVE!
  • Επικοινωνία
Όλοι μαζί μπορούμε
No Result
View All Result
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM - Ενημερωτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός - Ηράκλειο, Κρήτης
  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

    Παραγωγοί

    Συντελεστές του ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM και ΣΚΑΪ 100.3 FM

    Πρόγραμμα

    Το ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού.

    Διαφημιστείτε στον
    ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ

    Ο Σκάι Κρήτης στηρίζει την τοπική αγορά παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες προβολής σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

    Επικοινωνια

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
    στο τηλέφωνο 2810 22 52 52

    Το κεντρικό μας e-mail είναι: skaikritis@otenet.gr

  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

    Παραγωγοί

    Συντελεστές του ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM και ΣΚΑΪ 100.3 FM

    Πρόγραμμα

    Το ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού.

    Διαφημιστείτε στον
    ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ

    Ο Σκάι Κρήτης στηρίζει την τοπική αγορά παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες προβολής σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

    Επικοινωνια

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
    στο τηλέφωνο 2810 22 52 52

    Το κεντρικό μας e-mail είναι: skaikritis@otenet.gr

No Result
View All Result
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM - Ενημερωτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός - Ηράκλειο, Κρήτης
LIVE!
No Result
View All Result

Πούτιν για Ουκρανία: «Δεν απορρίπτουμε την ειρηνική λύση» – Συνομιλίες Ρωσίας-ΗΠΑ στην Κωνστατινούπολη

πριν 10 μήνες
στην κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ
Reading Time: 1λεπτά
0 0
0
5
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΆλλαΣχετικά άρθρα

Πέντε νεκροί σε ισραηλινό πλήγμα κατά καταφυγίου στη Γάζα

Πέντε νεκροί σε ισραηλινό πλήγμα κατά καταφυγίου στη Γάζα

πριν 2 ώρες
Μπαράζ Αμερικανικών επιδρομών εναντίον του ISIS στη Συρία - «Αυτή δεν είναι η αρχή ενός πολέμου — είναι μια δήλωση εκδίκησης»

Μπαράζ Αμερικανικών επιδρομών εναντίον του ISIS στη Συρία – «Αυτή δεν είναι η αρχή ενός πολέμου — είναι μια δήλωση εκδίκησης»

πριν 6 ώρες
Σφοδρό ρωσικό πυραυλικό πλήγμα στην Οδησσό μετά τις δηλώσεις Πούτιν για αντίποινα - 7 νεκροί, 15 τραυματίες (Βίντεο)

Σφοδρό ρωσικό πυραυλικό πλήγμα στην Οδησσό μετά τις δηλώσεις Πούτιν για αντίποινα – 7 νεκροί, 15 τραυματίες (Βίντεο)

πριν 7 ώρες
Δημοσιεύτηκαν τα πολυαναμενόμενα αρχεία Έπσταϊν - Όλες οι εξελίξεις

Δημοσιεύτηκαν τα πολυαναμενόμενα αρχεία Έπσταϊν – Όλες οι εξελίξεις

πριν 7 ώρες

«Είναι σημαντικό οι εταίροι μας να επιδείξουν πραγματισμό, να απορρίψουν τα στερεότυπα των προκατόχων τους. Η Ρωσία και ΗΠΑ είναι έτοιμες για συνεργασία», σημείωσε.

«Οι πρώτες επαφές με την αμερικανική κυβέρνηση εμπνέουν ελπίδα», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε ομιλία του στην υπηρεσία ασφαλείας FSΒ.

«Είναι σημαντικό οι εταίροι μας να επιδείξουν πραγματισμό, να απορρίψουν τα στερεότυπα των προκατόχων τους. Η Ρωσία και ΗΠΑ είναι έτοιμες για συνεργασία», σημείωσε.

Αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία, δήλωσε ότι «δεν απορρίπτουμε την ειρηνική λύση».

Συνεχίζοντας, είπε: «Καταλαβαίνουμε ότι ορισμένες δυτικές ελίτ θα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν τον διάλογό μας με τις ΗΠΑ. Η FSB πρέπει να συνεχίσει το συστημικό έργο, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης της διεθνούς τρομοκρατίας. Θα πρέπει να θεσπιστούν πρόσθετα μέτρα για την υπεράσπιση των κρατικών συνόρων της Ουκρανίας. Είναι σημαντικό να ενισχυθεί η αντικατασκοπεία».

Ακόμη, σημείωσε ότι «αυξάνονται οι κυβερνοεπιθέσεις κατά των πληροφοριακών συστημάτων της Ρωσίας».

Συνομιλίες Ρωσίας – ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη – Εκτός ατζέντας η Ουκρανία

Ρώσοι και Αμερικανοί διπλωμάτες συναντώνται σήμερα στην Τουρκία για συνομιλίες για την επίλυση διενέξεων αναφορικά με τη δουλειά των πρεσβειών τους στην Ουάσινγκτον και τη Μόσχα αντιστοίχως, σε μια πρώτη δοκιμασία της ικανότητάς τους να επαναπροσδιορίσουν τις ευρύτερες σχέσεις τους και να εργασθούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

Η σύνοδος αυτή κεκλεισμένων των θυρών, που διεξάγουν Ρώσοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην προξενική κατοικία των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη, είναι η δεύτερη συνάντηση που γίνεται ανάμεσα σε εκπροσώπους των δύο χωρών, έπειτα από μια πρώτη στις 18 Φεβρουαρίου στη Σαουδική Αραβία.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δημοσίευσε σύντομο βίντεο με την άφιξη της ρωσικής αντιπροσωπείας για τις συνομιλίες, σε ένα μαύρο βαν. Η ρωσική κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι οι συνομιλίες αναμένεται να διαρκέσουν 5-6 ώρες.

📹 The Russian delegation, comprising experts on Russia-US relations, arrives at the venue of the talks with the US delegation in Istanbul pic.twitter.com/15fLz5rk8J

— MFA Russia 🇷🇺 (@mfa_russia) February 27, 2025

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι οι σημερινές συνομιλίες δεν θα περιλάβουν καμία συζήτηση για την Ουκρανία ούτε για πολιτικά ζητήματα ή ζητήματα ασφαλείας, ωστόσο σημείωσε ότι εξακολουθούν να θεωρούνται τεστ για τις προθέσεις της Μόσχας.

«Για να είμαστε σαφείς, δεν υπάρχουν πολιτικά ζητήματα ή ζητήματα ασφαλείας στην ατζέντα. Η Ουκρανία δεν βρίσκεται στην ατζέντα», σημείωσε εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Το πόσο εποικοδομητικές είναι αυτές οι συνομιλίες θα φανεί πολύ γρήγορα, είτε θα επιλυθούν θέματα είτε όχι. Θα μάθουμε σύντομα αν η Ρωσία προτίθεται όντως να μετάσχει καλή τη πίστει», πρόσθεσε.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε παράλληλα ότι οι συνομιλίες θα εστιάσουν στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για τους Ρώσους διπλωμάτες στις ΗΠΑ και τους Αμερικανούς ομολόγους τους στη Ρωσία, έπειτα από σειρά διενέξεων για τα επίπεδα στελέχωσης και τις ιδιοκτησίες των πρεσβειών.

Το αποτέλεσμα «θα δείξει πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά μπορούμε να κινηθούμε», πρόσθεσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, αναγνωρίζοντας ότι η Ρωσία είχε «δημιουργήσει άβολες συνθήκες» για τους Αμερικανούς διπλωμάτες στη Μόσχα, σε αντίποινα, όπως δήλωσε, για τη μεταχείριση των Ρώσων ομολόγων τους από την Ουάσινγκτον.

Οι πρώτες ρωσοαμερικανικές συνομιλίες από την έναρξη της σύγκρουσης στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022 έγιναν μερικές ημέρες ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και τον ομόλογό του των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στις 12 Φεβρουαρίου, με την οποία έσπασε η πολιτική της απομόνωσης της Μόσχας που ακολουθούσαν η Ουάσινγκτον και οι δυτικοί για τρία χρόνια.

Στη συνέχεια, Ρώσοι και Αμερικανοί δήλωσαν ότι θέλουν επανεκκίνηση της διμερούς τους σχέσης, προκαλώντας φόβους στο Κίεβο και στους Ευρωπαίους συμμάχους του για το ενδεχόμενο να παραμεριστούν στη διευθέτηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Μετά τις συνομιλίες τους, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο Αμερικανός ομόλογός του Μάρκο Ρούμπιο δήλωσαν ότι επιθυμούν να αποκατασταθεί η φυσιολογική λειτουργία των πρεσβειών και των προξενείων, μετά τις πολλές απελάσεις μελών των αντίστοιχων διπλωματικών τους αποστολών εδώ και χρόνια.

Πέραν του θέματος αυτού, η Μόσχα και η Ουάσινγκτον δήλωσαν ότι εργάζονται για την αποκατάσταση της συνεργασίας τους στην οικονομία, στην ενέργεια -ιδίως στην Αρκτική– , και στο διάστημα.

Ζαχάροβα: Η Ρωσία αναμένει ότι οι συνομιλίες της Πέμπτης θα είναι οι πρώτες μιας σειράς συναντήσεων

Η Ρωσία αναμένει ότι οι συνομιλίες της Πέμπτης μεταξύ Ρώσων και Αμερικανών διπλωματών στην Κωνσταντινούπολη θα είναι οι πρώτες μιας σειράς συναντήσεων που θα φέρουν τις δύο χώρες πιο κοντά στην επίλυση των προβλημάτων στις σχέσεις τους, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Η Ζαχάροβα, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους, δήλωσε ότι σκοπός των συνομιλιών στην Τουρκία είναι να επιλυθούν τα προβλήματα στις σχέσεις.

«Αναμένουμε ότι η σημερινή συνάντηση θα είναι η πρώτη σε μια σειρά τέτοιων διαβουλεύσεων ειδικών που θα μας φέρουν πιο κοντά στο να ξεπεράσουμε τις διαφωνίες που έχουν προκύψει με την αμερικανική πλευρά, ενισχύοντας τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης», είπε.

Πηγή: skai.gr

Ετικέτες: ΚΟΣΜΟΣΣΚΑΙ
Next Post
Kρήτη: Ο έλεγχος σε 39χρονο αποκάλυψε κάνναβη, κοκαΐνη και μετρητά

Kρήτη: Ο έλεγχος σε 39χρονο αποκάλυψε κάνναβη, κοκαΐνη και μετρητά

Ακούω ζωντανά ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1
Πες την άποψη σου
creta24.gr
Creta Media Group
Καφές Δανδάλη Ο Νούμερο 1 καφές της Κρήτης
ΣΚΑΪ HYBRID

Νέα άρθρα

Πέντε νεκροί σε ισραηλινό πλήγμα κατά καταφυγίου στη Γάζα

Πέντε νεκροί σε ισραηλινό πλήγμα κατά καταφυγίου στη Γάζα

20 Δεκεμβρίου, 2025
Ένταση στα Εξάρχεια - Μολότοφ, χημικά και κρότου λάμψης (Βίντεο)

Ένταση στα Εξάρχεια – Μολότοφ, χημικά και κρότου λάμψης (Βίντεο)

20 Δεκεμβρίου, 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • «Πρεμιέρα» για το εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά τα καταστήματα – Τι ισχύει στο Ηράκλειο

    «Πρεμιέρα» για το εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά τα καταστήματα – Τι ισχύει στο Ηράκλειο

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Ηράκλειο: Αυτό είναι το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Ο Νετανιάχου διαστρεβλώνει το σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα σε βιντεοσκοπημένη δήλωση από την Ουάσινγκτον

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Η συγκλονιστική ζωγραφιά για τα Τέμπη στο Matala Street Painting

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Πρεμιέρα για το εορταστικό ωράριο στο Ηράκλειο

    0 shares
    Share 0 Tweet 0

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM
Creta Media Group

Ο ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 από το 1995 βρίσκεται δίπλα στον συνειδητοποιημένο ακροατή προσφέροντας του έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αλλά και ποιοτική ψυχαγωγία.

Κατηγορίες

  • BUSINESS
  • CINEMA
  • Uncategorized
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Καιρός
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΥΓΕΙΑ

Ακολουθήστε μας

 

Παραγωγή website
metrovista creative media

  • Ο Σταθμός
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου

© 2020 ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

© 2020 ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms below to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για χρήση cookies. Επισκεφτείτε την Πολιτική απορρήτου μας.

Πες μας

την άποψή σου...