Έπειτα από 8 συναπτά χρόνια στον πάγκο της κρητικής ομάδας, ο Βασίλης Ράλλης αποχωρεί, κάτι που σημαίνει και ένα τέλος εποχής για μια πολυετή σχέση των δύο πλευρών.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της κρητικής ομάδας:
Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Ράλλη, κοινή συναινέσει, έπειτα από οκτώ χρόνια κοινής πορείας.
Η συνεργασία αυτή υπήρξε μακρόχρονη και ουσιαστική, με τον Βασίλη Ράλλη να προσφέρει σημαντικό έργο στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Με συνέπεια, επαγγελματισμό και ήθος, συνέβαλε στην αγωνιστική πορεία της ομάδας, στην εξέλιξη αθλητών και στη συνολική πρόοδο του ΟΦΗ όλα αυτά τα χρόνια.
Η οικογένεια του ΟΦΗ αποχαιρετά έναν άνθρωπο που αποτελεί κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας και θα έχει πάντα τον σεβασμό και την εκτίμησή μας.
Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν.
Το άρθρο “Τέλος εποχής: Aποχωρεί από τον ΟΦΗ ο Βασίλης Ράλλης!“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.
Πηγή CRETA24