
Το βρέφος εντόπισε η ιδιοκτήτρια καντίνας η οποία και ειδοποίησε αμέσως τις αστυνομικές αρχές – Σε εξέλιξη οι έρευνες
Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη καθώς ένα βρέφος εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε κάδο απορριμμάτων, πίσω από μια καντίνα στο Ωραιόκαστρο, στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΣΚΑΪ, πρόκειται για νεογέννητο, το οποίο εντόπισε η ιδιοκτήτρια καντίνας και ειδοποίησε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.
Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη με τους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Ωραιοκάστρου να αποκλείουν την περιοχή καθώς συλλέγουν στοιχεία.
Οι Αρχές αναμένουν και την εξέταση του ιατροδικαστή για να διαπιστώσουν τα αίτια του θανάτου του βρέφους, ενώ αναζητείται η μητέρα.
Πηγή: skai.gr