Δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων σχημάτισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, για κλοπή τσάντας η οποία περιείχε το ποσό των 10.000 ευρώ!
Για την υπόθεση κατηγορούνται ένας 43χρονος, μια 41χρονη και ένας 18χρονος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στις 23 Αυγούστου, οι δράστες, στη διάρκεια ελέγχου χειραποσκευών βρήκαν την ευκαιρία και άρπαξαν την τσάντα της γυναίκας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε στο χώρο του Αερολιμένα Χανίων για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών (43χρονος, 41χρονη και 18χρονος).
Ειδικότερα την 23.08.2025 άγνωστοι δράστες κατά την διαδικασία ελέγχου χειραποσκευών αφαίρεσαν μια τσάντα ιδιοκτησίας ημεδαπής η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της εν λόγω κλοπής οι τρεις αλλοδαποί και σε βάρος τους σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Χανίων.».
Το άρθρο “Αεροδρόμιο Χανίων: Έκλεψαν τσάντα με 10.000 ευρώ – Δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.