Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία των Χανίων αλλά και ολόκληρης της Κρήτης μετά το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη Καρατζή, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24 ο Εισαγγελέας διέταξε την σύλληψη των αστυνομικών που πραγματοποίησαν τον έλεγχο για αλκοόλ στον 45χρονο οδηγό της Πόρσε, το βράδυ της Παρασκευής.
Νωρίτερα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας είχε διαταχθεί έρευνα για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των αστυνομικών, ενώ ΕΔΕ διέταξε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης.
Την ίδια ώρα οι έρευνες της Αστυνομίας τόσο για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος όσο και για τις ευθύνες που ενδέχεται να έχει ο γνωστός επιχειρηματίας των Χανίων, οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, μετά το θανατηφόρο τροχαίο αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο αυτοκίνητο και στην οικία του 45χρονου, με τα ευρήματα να μην έχουν γίνει γνωστά.
Θρήνος για τον 22χρονο Παναγιώτη
Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική και αθλητική κοινωνία των Χανίων από τον άδικο θάνατο του 22χρονου Παναγιώτη.
Ο νεαρός που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους τον γνώριζαν, ήταν ποδοσφαιριστής σε τοπικές ομάδες και γιος του Χανιώτη προπονητή Αντώνη Καρατζή.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 22χρονος έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από την ζωή.
Το άρθρο “Χανιά: Την σύλληψη των αστυνομικών που έλεγξαν τον μεθυσμένο οδηγό λίγο πριν τη θανατηφόρα σύγκρουση διέταξε ο Εισαγγελέας“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.













