Η περιπέτεια της μικρής Κατερίνας Ξυδάκη με την υγεία της είχε συγκλονίσει το νησί της Κρήτης. Μετά από νοσηλεία ενός χρόνου στην Αιματολογική-Ογκολογική κλινική Παίδων-Εφήβων νοσοκομείου Ηρακλείου, βγήκε νικήτρια από την μάχη που έδινε και τώρα τα τελευταία 2 χρόνια επισκέπτεται το νοσοκομείο για τον τρίμηνο επανέλεγχο της.

Ο πατέρας της Κατερίνας είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Άνδρεας Ξυδάκης ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε ότι βρίσκεται στην Κρήτη ο Βασιλιάς των Θρακικών λαογραφικών εορτών του πρότεινε να επισκεφτούν το ΠΑ.Γ.Ν.Η. να προσφέρουν λίγα δώρα και πολλή χαρά στα μικρά παιδάκια που νοσηλεύονται στην κλινική του νοσοκομείου.

Έτσι κι έγινε! Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς και τους ιατρούς.
Το άρθρο “Δώρα στους μικρούς ασθενείς του ΠαΓΝΗ από την Κατερίνα που βγήκε νικήτρια από την δική της «μάχη»“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.










