Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025 οι σπουδαστές της Σχολής Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με επικεφαλής τον Διοικητή της Σχολής Πλοίαρχο Γεώργιο Χριστιανό πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο – Οικία του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του μουσείου, να γνωρίσουν από κοντά σημαντικά εκθέματα και να ενημερωθούν για την ιστορική σημασία τους.
Μετά το πέρας της ξενάγησης υπέγραψαν το βιβλίο επισκεπτών και φωτογραφήθηκαν στον αύλειο χώρο της ιστορικής οικίας.
Το άρθρο “Eπίσκεψη σπουδαστών της Σχολής Δοκίμων Σημαιοφόρων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ στην οικία του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.










