
Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στο Ίλιον.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ανδρομάχης και Πηνελόπης, έχει προκαλέσει ζημιές και γίνεται προσπάθεια από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, που έχουν ενισχυθεί, να την ελέγξουν για να μην επεκταθεί και σε παρακείμενα κτίρια.
Σύμφωνα με το Orange Press, από τη φωτιά καταστράφηκαν όλοι οι δύο κατοικημένοι όροφοι πάνω από την αποθήκη ανταλλακτικών, ενώ προκλήθηκαν μικρές φθορές σε διπλανά κτίρια.
Δείτε βίντεο:
Η φωτιά φαίνεται πως ξεκίνησε από το ισόγειο και στο σημείο πλέον βρίσκονται 32 πυροσβέστες με 13 οχήματα και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Παράλληλα, υπάρχει συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
#Πυρκαγιά σε επαγγελματικό χώρο κτηρίου, στη συμβολή των οδών Ανδρομάχης και Πηνελόπης, στο Ίλιον Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 22 #πυροσβέστες με 7 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ. 32 13
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 30, 2026
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Λόγω της φωτιάς στην περιοχή διενεργούνται οι εξής εκτροπές:
- Πηνελόπης και Καπετάν Βέρα
- Εκάβης και Αφροδίτης
- Αφροδίτης και Πηνελόπης
- Ανδρομάχης και Ιερού Λόχου
Φωτογραφία από το Facebook Πυρκαγιά Ενημέρωση
Πηγή: skai.gr


































