Η μειωμένη και μη επαρκής παροχή νερού από το Φράγμα Αποσελέμη η οποία έχει οδηγήσει σε προβλήματα υδροδότησης ορισμένων περιοχών του Ηρακλείου
Έκκληση για ορθολογική χρήση του νερού ιδιαίτερα κατά τις ημέρες των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτή την εβδομάδα απευθύνει προς τους δημότες η ΔΕΥΑΗ.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η μειωμένη και μη επαρκής παροχή νερού από το Φράγμα Αποσελέμη η οποία έχει οδηγήσει σε προβλήματα υδροδότησης ορισμένων περιοχών του Ηρακλείου, καθιστά απαραίτητη την αποφυγή των πρακτικών που οδηγούν στη σπατάλη του.
Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν το πλύσιμο αυλών, δρόμων, αυτοκινήτων κλπ καθώς και την άρδευση καλλιεργειών ιδιαίτερα σε περιαστικές περιοχές που παρατηρούνται αυξημένες ανάγκες ύδρευσης.
Το άρθρο “«Καμπανάκι» από τη ΔΕΥΑΗ για το νερό λόγω καύσωνα – «Να αποφεύγετε το πλύσιμο αυλών και την άρδευση καλλιεργειών»“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.