Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου, 2026
  • Ακούστε LIVE!
  • Επικοινωνία
Όλοι μαζί μπορούμε
No Result
View All Result
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM - Ενημερωτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός - Ηράκλειο, Κρήτης
  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

    Παραγωγοί

    Συντελεστές του ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM και ΣΚΑΪ 100.3 FM

    Πρόγραμμα

    Το ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού.

    Διαφημιστείτε στον
    ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ

    Ο Σκάι Κρήτης στηρίζει την τοπική αγορά παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες προβολής σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

    Επικοινωνια

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
    στο τηλέφωνο 2810 22 52 52

    Το κεντρικό μας e-mail είναι: skaikritis@otenet.gr

  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

    Παραγωγοί

    Συντελεστές του ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM και ΣΚΑΪ 100.3 FM

    Πρόγραμμα

    Το ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού.

    Διαφημιστείτε στον
    ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ

    Ο Σκάι Κρήτης στηρίζει την τοπική αγορά παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες προβολής σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

    Επικοινωνια

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
    στο τηλέφωνο 2810 22 52 52

    Το κεντρικό μας e-mail είναι: skaikritis@otenet.gr

No Result
View All Result
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM - Ενημερωτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός - Ηράκλειο, Κρήτης
LIVE!
No Result
View All Result

Κακοκαιρία 48 ωρών με ισχυρές καταιγίδες και χιόνια: Σε Red Code 5 περιοχές – Πώς επηρεάζεται η Κρήτη

πριν 8 λεπτά
στην κατηγορία Καιρός, ΚΡΗΤΗ
Reading Time: 1λεπτά
0 0
0
3
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κατάσταση συναγερμού ολόκληρη η χώρα από την κακοκαιρία που χτυπά σήμερα (21.01) με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους και πυκνά χιόνια.

Στην Κρήτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει ότι σήμερα θα σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στις Κυκλάδες το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 7 με 9 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Η ΕΜΥ, με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού προειδοποιεί για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, ενώ η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου έθεσε σε RED CODE Αττική, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και Δυτική Μακεδονία. Η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει αυτές τις περιοχές με βροχές και καταιγίδες με αποτέλεσμα οι αρχές να ζητούν τον περιορισμό των μετακινήσεων. Σε Αττική και Πάτρα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και οι μαθητές θα κάνουν μέσω τηλεκπαίδευσης τα μαθήματά τους. Η Πολιτική Προστασία απαγορεύει τις χειρωνακτικές εργασίες σε εξωτερικούς χώρους στην Αττική και ζητά σε όποιες ιδιωτικές επιχειρήσεις μπορεί να υπάρξει τηλεργασία, να εφαρμοστεί. Στο δημόσιο επίσης θα υπάρξει τηλεργασία.

Η Αττική αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της κακοκαιρίας, το μεσημέρι και το απόγευμα.

Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί πως οι ισχυρές καταιγίδες μπορεί να προκαλέσουν πλημμύρες στα κεντρικά και τα νότια συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής. Χιόνια αναμένεται να πέσουν σε χαμηλά υψόμετρα σε Θεσσαλία, Ήπειρο αλλά και βορειότερα

Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις έως 9 μποφόρ, μπορεί και 10.

Ο μετεωρολόγος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για υπερχείλιση χειμάρρων, ποταμών και πτώσεις δέντρων.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου
«Προσοχή για αύριο Τετάρτη, θα εκδηλώνονται πυκνές χιονοπτώσεις και σε χαμηλά υψόμετρα από τη Θεσσαλία – Ήπειρο και Βορειότερα αλλά και ισχυρές καταιγίδες που ενδέχεται να προκαλέσουν πλημμύρες στα Κεντρικά και Νότια (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής).

Παράλληλα οι άνεμοι ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα και στο Ιόνιο αλλά και αργότερα στο Αιγαίο αφού οι εντάσεις τους θα αγγίζουν τα 8-9 και πιθανώς τα 10 μποφόρ. Εννοείται ότι και στα ηπειρωτικά θα πνέουν Ισχυροί άνεμοι, όχι μόνο στα πελάγη. Πιθανώς, πέρα από πλημμύρες, να υπάρξουν φαινόμενα, όπως :

  • Παράκτια υπερχείλιση και εισβολή θαλάσσιου νερού στην ξηρά, λόγω έντονου κυματισμού και θυελλωδών ανέμων (φαινόμενο storm surge).
  • Υπερχείλιση χειμάρρων, εξαιτίας έντονων και παρατεταμένων βροχοπτώσεων, με αυξημένο κίνδυνο αιφνίδιων πλημμυρικών επεισοδίων.
  • Υπερχείλιση ποταμών, λόγω κορεσμού των εδαφών και αυξημένων απορροών στα υδρογραφικά δίκτυα.
  • Πτώσεις δέντρων και θραύσεις κλαδιών, ως αποτέλεσμα ισχυρών ανέμων και μηχανικής αστάθειας του εδάφους από την υπερβολική υγρασία.
  • Μεταφορά και εκτόξευση αντικειμένων από τους ανέμους, με κίνδυνο πρόκλησης υλικών ζημιών ή τραυματισμών, ιδιαίτερα σε αστικές και παράκτιες περιοχές.

Δείτε το αναλυτικό μου βίντεο, εάν έχετε χρόνο. Σας ευχαριστώ θερμά».

RED CODE σε 5 περιοχές
Η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου παρουσία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Κεφαλογιάννη, συνεδρίασε την Τρίτη λόγω της κακοκαιρίας και έθεσε σε κατάσταση κινητοποίησης (Red Code) από σήμερα Τετάρτη έως και αύριο Πέμπτη τις Περιφέρειες:

  • Αττικής
  • Πελοποννήσου
  • Στερεάς Ελλάδας
  • Θεσσαλία
  • Δυτική Μακεδονία

    Δήμοι και Περιφέρειες καλούνται να συγκαλέσουν άμεσα τα Τοπικά Επιχειρησιακά Συντονιστικά Όργανα Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) και τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Συντονιστικά Όργανα Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΣΟΠΠ) ενώ συνιστάται ο περιορισμός των μετακινήσεων, στις απολύτως απαραίτητες, στις περιοχές αυτές.

Οι οδηγοί υποχρεούνται να φέρουν στο όχημά τους κατάλληλα αντιολισθητικά μέσα.

Σε επιφυλακή η Αττική λόγω της κακοκαιρίας
Σε ύψιστο βαθμό ετοιμότητας τίθεται ο δήμος Αθηναίων από σήμερα Τετάρτη, 21/01 το πρωί, καθώς αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η Πολιτική Προστασία, η Δημοτική Αστυνομία, η Καθαριότητα, το Πράσινο και οι Τεχνικές Υπηρεσίες θα είναι σε επιφυλακή προκειμένου να παρέμβουν όπου κριθεί απαραίτητο, με στόχο τη μείωση των προβλημάτων και την ασφάλεια των πολιτών.

ΆλλαΣχετικά άρθρα

Ηράκλειο: Συνάντηση Συλλόγου Εκπαιδευτικών με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας για την κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών

Ηράκλειο: Συνάντηση Συλλόγου Εκπαιδευτικών με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας για την κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών

πριν 8 ώρες
Ηράκλειο: Εστίαση σε «καθίζηση» μετά τις γιορτές – Μειωμένοι τζίροι έως και 50% (βίντεο)

Ηράκλειο: Εστίαση σε «καθίζηση» μετά τις γιορτές – Μειωμένοι τζίροι έως και 50% (βίντεο)

πριν 9 ώρες
Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Μεσσηνία, Λακωνία, Κορινθία, Αργολίδα για την Τετάρτη

Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Μεσσηνία, Λακωνία, Κορινθία, Αργολίδα για την Τετάρτη

πριν 9 ώρες
“Η λύση στα προβλήματα ύδρευσης είναι ο Αλμυρός ποταμός”

“Η λύση στα προβλήματα ύδρευσης είναι ο Αλμυρός ποταμός”

πριν 9 ώρες

Συγκεκριμένα, λαμβάνονται τα εξής μέτρα:

1. Ύστερα από απόφαση της Περιφέρειας Αττικής και με βάση τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και όλοι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του δήμου. Η απόφαση λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους, με προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών, των γονέων, των εκπαιδευτικών και του προσωπικού.
2. Τίθεται σε λειτουργία η Λέσχη Φιλίας Αγίου Ελευθερίου (Αχαρνών 372, 210-2012334) ως προσωρινός χώρος προστασίας των πολιτών, όπου θα παρέχονται ασφαλής προσωρινή διαμονή, σίτιση και βασικές υπηρεσίες φροντίδας. Παράλληλα, παραμένει ανοιχτή η Λέσχη Φιλίας Βοτανικού (Κοζάνης 4, 210-3423716).
3. Οι ομάδες Street Work του δήμου Αθηναίων θα επιχειρούν όλο το 24ωρο στους δρόμους της πόλης, μοιράζοντας ζεστά ροφήματα, τρόφιμα, είδη ρουχισμού και κουβέρτες. Παράλληλα, θα παρέχεται ενημέρωση και βοήθεια σε όσους δυσκολεύονται να μετακινηθούν στο Υπνωτήριο του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων, που λειτουργεί αδιάλειπτα για τη διαμονή, σίτιση και εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Επί 24ωρου βάσεως θα λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο 210-5246515/6 (εσωτ. 0). Επιπλέον, οι πολίτες μπορούν να αναφέρουν σημεία, όπου βρίσκονται άστεγοι που χρειάζονται βοήθεια στο email kyadastreetwork@athens.gr.
4. Ενεργοποιείται το Μητρώο Εργοληπτών για την υποστήριξη παρεμβάσεων σε σημεία υψηλής επικινδυνότητας, αξιοποιώντας εξειδικευμένα μηχανήματα, όπως JCB και φορτηγά.

Με ανακοίνωσή του ο δήμος Αθηναίων ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις μέχρι την παρέλευση των ακραίων φαινομένων και να μην σταθμεύουν οχήματα σε σημεία με ιστορικό πλημμυρών και φρεατίων υδροσυλλογής. Για κάθε πρόβλημα, οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο στον τετραψήφιο αριθμό του δήμου Αθηναίων 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο), το 210-5277066 ή μέσω της εφαρμογής Novoville.

Κλειστά τα σχολεία σε Αττική και Πάτρα
Κλειστά θα παραμείνουν για προληπτικούς λόγους  σήμερα, Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τα νυκτερινά σχολεία σε όλη την Αττική -τα μαθήματα θα διεξαχθούν με τηλεκπαίδευση– μετά από απόφαση του περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εισήγησης των μελών της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου, της Πολιτικής Προστασίας και της ΕΜΥ.

Η απόφαση ελήφθη με στόχο την προστασία των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού από τους κινδύνους που θα μπορούσαν να προκύψουν κατά τις μετακινήσεις προς και από τα σχολεία, καθώς από το μεσημέρι και μετά προβλέπονται σφοδρές βροχοπτώσεις με υψηλή πυκνότητα.

Σημειώνεται ότι με εντολή τού περιφερειάρχη, όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας βρίσκεται σε υψηλή επιφυλακή, προκειμένου να συνδράμει, εφόσον αυτό ζητηθεί, το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που έχει τη συνολική ευθύνη για τον σχεδιασμό αντιμετώπισης της κακοκαιρίας.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στην Πάτρα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου, «λόγω της επιδείνωσης του καιρού, με θυελλώδεις ανέμους και μεγάλες ριπές ανέμου και λόγω των ζημιών που έχουν προκληθεί σε ολόκληρη την έκταση του δήμου (πτώσεις δέντρων, διακοπές ρεύματος κλπ) αναστέλλεται για την Τετάρτη η λειτουργία των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων, δημόσιων και ιδιωτικών».

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Κακοκαιρία προβλέπεται στη χώρα μας σήμερα Τετάρτη και μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 22/01 σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι:

Α. ισχυρές βροχές και καταιγίδες από νωρίς το πρωί σήμερα Τετάρτη, σε πολλές περιοχές της κεντρικής και νότιας χώρας και από το απόγευμα στο Αιγαίο,
Β. τοπικά έντονες χιονοπτώσεις σήμερα Τετάρτη στα ορεινά – ημιορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας και σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο και
Γ. κατά τόπους θυελλώδεις άνεμοι

Πιο συγκεκριμένα:

Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
α. στην Πελοπόννησο (κυρίως σε Μεσσηνία, Λακωνία, Αργολίδα και Κορινθία) σήμερα μέχρι το απόγευμα
β. στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια σήμερα από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι το βράδυ
γ. στην Αττική σήμερα το μεσημέρι – απόγευμα
δ. στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τις Κυκλάδες σήμερα το απόγευμα
ε. στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου από αργά σήμερα το βράδυ έως και τις προμεσημβρινές ώρες της Πέμπτης
στ. στα Δωδεκάνησα την Πέμπτη μέχρι τις μεσημβρινές ώρες
Επισημαίνεται πως τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα και θα παρουσιάζουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, την Αττική, την Εύβοια, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Β. Πυκνές χιονοπτώσεις προβλέπονται σήμερα Τετάρτη
α. μέχρι το μεσημέρι στα ορεινά – ημιορεινά της Πελοποννήσου (κυρίως της Αρκαδίας, της Αχαΐας και της Κορινθίας)
β. μέχρι το απόγευμα στα ορεινά – ημιορεινά Ηπείρου και δυτικής και κεντρικής Στερεάς
γ. στη Θεσσαλία στα ορεινά – ημιορεινά και κατά τόπους μέχρι το απόγευμα και σε πεδινές περιοχές
δ. στη δυτική Μακεδονία μέχρι το απόγευμα
ε. στην κεντρική Μακεδονία το μεσημέρι – απόγευμα
στ. στα ορεινά – ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και στα ορεινά της Θράκης το απόγευμα – βράδυ.
Επισημαίνεται πως οι χιονοπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονες στην περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας και τις περιφερειακές ενότητες Τρικάλων, Καρδίτσας και Ευρυτανίας.
Γ. Θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι (8 με 9 μποφόρ) θα πνέουν μέχρι σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο και μέχρι το πρωί της Πέμπτης στο νότιο και το κεντρικό Αιγαίο.

Το άρθρο “Κακοκαιρία 48 ωρών με ισχυρές καταιγίδες και χιόνια: Σε Red Code 5 περιοχές – Πώς επηρεάζεται η Κρήτη“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.

Πηγή CRETA24

Ετικέτες: Featured MainNewsletterΕΜΥΗΡΑΚΛΕΙΟΚΑΙΡΟΣΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑΚΡΗΤΗΛΑΣΙΘΙΡΕΘΥΜΝΟΧΑΝΙΑ
Ακούω ζωντανά ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1
Πες την άποψη σου
creta24.gr
Creta Media Group
Καφές Δανδάλη Ο Νούμερο 1 καφές της Κρήτης
ΣΚΑΪ HYBRID

Νέα άρθρα

Ισραήλ στον ΟΗΕ: Αποσταθεροποιητικός παράγοντας της περιοχής το Ιράν – Είμαστε σε συντονισμό με τις ΗΠΑ

Ισραήλ στον ΟΗΕ: Αποσταθεροποιητικός παράγοντας της περιοχής το Ιράν – Είμαστε σε συντονισμό με τις ΗΠΑ

21 Ιανουαρίου, 2026
Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Δείτε live την πορεία της

Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες – Δείτε live την πορεία της

21 Ιανουαρίου, 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Κομπότης και τα εισιτήρια του ημιτελικού στη Λιβαδειά

    Ο Κομπότης και τα εισιτήρια του ημιτελικού στη Λιβαδειά

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Jacky O: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον μαυροφορεμένο άντρα να αφήνει τη βόμβα στην είσοδο

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Πώς θα μπορούσε να είναι σήμερα ο Αλέξης Τσικόπουλος – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου γιατρού!

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Κακοκαιρία «προ των πυλών»: Κλειστά σχολεία σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία αύριο

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ξυλούρης (Ψαρογιάννης)

    0 shares
    Share 0 Tweet 0

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM
Creta Media Group

Ο ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 από το 1995 βρίσκεται δίπλα στον συνειδητοποιημένο ακροατή προσφέροντας του έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αλλά και ποιοτική ψυχαγωγία.

Κατηγορίες

  • BUSINESS
  • CINEMA
  • Uncategorized
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Καιρός
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΥΓΕΙΑ

Ακολουθήστε μας

 

Παραγωγή website
metrovista creative media

  • Ο Σταθμός
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου

© 2020 ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

© 2020 ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms below to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για χρήση cookies. Επισκεφτείτε την Πολιτική απορρήτου μας.

Πες μας

την άποψή σου...