Το «παρών» έδωσε ο πρώην Γραμματέας της Π.Ε της Νέας Δημοκρατίας, πρ Υπουργός & Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης στην εκλογή του νέου Γραμματέα, Κώστα Σκρέκα και έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:
“Η θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής δεν είναι ρόλος. Είναι αποστολή.
Την βίωσα. Την αγάπησα. Υπηρέτησα το κόμμα, τον Πρόεδρο και τα μέλη του για 4 περίπου χρόνια.
Γι’ αυτό σήμερα νιώθω την ανάγκη να πω δυο λόγια — όχι τυπικά, αλλά από καρδιάς.
Θερμά συγχαρητήρια στη Μαρία Συρεγγέλα για τη διαδρομή της. Ανέλαβε σε μια δύσκολη συγκυρία, στάθηκε με αξιοπρέπεια και υπηρέτησε με ήθος. Και αυτό δεν το ξεχνάμε.
Τη σκυτάλη σήμερα παραλαμβάνει ο καλός φίλος και συνάδελφος Κώστας Σκρέκας.
Η επιλογή του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Παράταξής μας Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ουσιαστική και εύστοχη.
Ο Κώστας ξέρει να ακούει, να δουλεύει, να στέκεται δίπλα στους ανθρώπους. Και αυτή είναι η ουσία της πολιτικής, αλλά και η διαχρονική αποστολή της παράταξης μας.
Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει. Με πίστη στις αρχές της. Με σύνδεση με την κοινωνία. Με το βλέμμα μπροστά.
Καλή αρχή Κώστα. Εδώ είμαστε, για να πάμε την Παράταξή μας ακόμα πιο ψηλά”.
Το άρθρο “Ο Λ. Αυγενάκης στην εκλογή του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Σκρέκα“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.