«Γιορτή του Πατέρα η 15η Ιουνίου 2025, και ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» τιμά την πατρική μορφή που μεγαλώνει με τρυφερότητα, που αγκαλιάζει με κατανόηση, που διδάσκει χωρίς επιβολή, που σέβεται και στηρίζει τη γυναίκα και τα παιδιά του, που δεν είναι απλώς παρών, αλλά πορεύεται στη ζωή με στοργή, αγάπη και συνέπεια», αναφέρει ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου σε σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνει:
«Ο Φορέας μας, με βαθιά προσήλωση στην εξάλειψη κάθε μορφής κακοποίησης, αναγνωρίζει και τιμά εκείνους τους άνδρες που με τη στάση τους χτίζουν μία κοινωνία δικαιοσύνης και ισότητας. Γιατί, μία υγιής οικογένεια χρειάζεται τη φροντίδα της μητέρας και την αγκαλιά του πατέρα. Χρειάζεται πρότυπα που μαθαίνουν στα παιδιά την αγάπη χωρίς εξουσία και τη δύναμη χωρίς βία. Ο «Σύνδεσμος», με τον διαρκή του αγώνα κατά της έμφυλης βίας, αναγνωρίζει και στηρίζει τους άνδρες που αποτελούν πρότυπα ενσυναίσθησης, που με σεβασμό συνοδοιπορούν και συνδιαμορφώνουν έναν καλύτερο κόσμο, αποδεικνύοντας καθημερινά πως η φροντίδα δεν έχει φύλο, αλλά καρδιά».
Το άρθρο “Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» Για τη Γιορτή του Πατέρα“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.