Με την επιστροφή του Μπόρχα Γκονζάλες στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την πρώτη αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Αυγούστου στις 21:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο των playoffs του Europa League.
Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Super Cup, οι ποδοσφαιριστές του Xρήστου Κόντη επέστρεψαν στις προπονήσεις, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ευκινησίας και τεχνικής με μπάλα. Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από φλεγμονή στην ηβική σύμφυση, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται τις επόμενες ημέρες.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο, Κυριακή (16/8), με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00.
Παράλληλα, η κρητική ομάδα γνωστοποίησε την ευρωπαϊκή της λίστα (είχε deadline έως σήμερα) για τις αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Στη αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Λίλο, Κατσίκας, Χριστογεώργος, Κριζμάνιτς, Αθανασίου, Κωστούλας, Καραχάλιος, Κανελλόπουλος, Ισέκα, Αϊτόρ, Φούντας, Ανδρούτσος, Πουγγούρας, Σέλις, Γκονζάλες, Νους, Αποστολάκης, Ντίκμαν, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Νικολάου, Θεοδοσουλάκης και Σιτμαλίδης.
Στη λίστα Β’ βρίσκονται οι Καλαφάτης, Ασμαριανάκης, Λαγουδάκης, Αντωνακάκης, Κενουργιάκης και Χνάρης.
Τι είναι η λίστα Β;
Κάθε ομάδα μπορεί να κάνει απεριόριστες εγγραφές παικτών στη λίστα Β’ κατά τη διάρκεια της σεζόν
Η λίστα αυτή κατατίθεται μέχρι τα ξημερώματα (01:00) την ημέρα πριν από τον αγώνα
Ένας παίκτης μπορεί να εγγραφεί στη Λίστα Β εάν είναι γεννημένος από την 1η Ιανουαρίου 2005 ή μετά και, από τα 15α γενέθλιά του, πληρούσε τις προϋποθέσεις για να αγωνιστεί για τον εν λόγω σύλλογο για οποιαδήποτε αδιάλειπτη περίοδο δύο ετών, ή για συνολικά τρία συνεχόμενα έτη με μία μόνο περίοδο δανεισμού σε σύλλογο της ίδιας ομοσπονδίας για διάστημα που δεν υπερβαίνει το ένα έτος.
Οι παίκτες 16 ετών μπορούν να εγγράφονται στη λίστα Β’ αρκεί να έχουν εγγραφεί στην ομάδα τα δύο προηγούμενα έτη, χωρίς διακοπή.


































