Ο Ροταριανός Όμιλος Ηράκλειο Ελ Γρέκο πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την πανηγυρική του συνεστίαση την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2025, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Διοικητή της 2475 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ για το Ροταριανό Έτος 2025-2026, κ. Στέφανου Αναστασόπουλου.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα εορταστικό και ζεστό κλίμα, με την παρουσία μελών και φίλων του Ομίλου. Ο Διοικητής κ. Αναστασόπουλος εξήρε το έργο και τις δράσεις του Ομίλου Ηρακλειο Ελ Γκρέκο, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ροταριανής προσφοράς στην τοπική κοινωνία και τη διαρκή ενίσχυση των ανθρωπιστικών και πολιτιστικών πρωτοβουλιών.
Η Πρόεδρος του Ομίλου κ. Μαρία Αμανάκη, κατά την ομιλία της, ευχαρίστησε τον Διοικητή για την τιμητική του παρουσία και αναφέρθηκε στον στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου για την προσεχή χρονιά, με έμφαση σε κοινωνικές παρεμβάσεις, δράσεις αλληλεγγύης και ενίσχυσης του πολιτισμού.
Η βραδιά έκλεισε με την ανταλλαγή ροταριανών λαβάρων και αναμνηστικών, ενισχύοντας το πνεύμα συνεργασίας και φιλίας που χαρακτηρίζει το Ρόταρυ διεθνώς
Το άρθρο “Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου Ελ Γκρέκο: Με μεγάλη επιτυχία η πανηγυρική συνεστίαση“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.