Σε εξέλιξη βρίσκονται τα απεργιακά συλλαλητήρια στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν για σήμερα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
Εργαζόμενοι από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα αλλά και συνταξιούχοι έχουν βγει στους δρόμους διαδηλώνοντας κατά του εργασιακού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση.
Στο Ηράκλειο απεργιακές συγκεντρώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη έξω από το Εργατικό Κέντρο και στην πλατεία Ελευθερίας.
Στα Χανιά, εργαζόμενοι έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία αγοράς, όπου με πανό και συνθήματα διαδηλώνουν ενάντια στο 13ωρο.
Απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτήν την ώρα και έξω από το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, με τη συμμετοχή εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων. Στην απεργία συμμετέχουν μεταξύ άλλων υγειονομικοί, εκπαιδευτικοί και φοιτητές.
Το άρθρο “Σε απεργιακό κλοιό η Κρήτη – Δυναμικές κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.