Αισιόδοξος για την υλοποίηση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, εμφανίστηκε στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στην Τηλεόραση CRETA ο Περιφερειάρχης Κρήτης. Μιλώντας στην εκπομπή «Απευθείας» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο Σταύρος Αρναουτάκης επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι «ΒΟΑΚ νοείται από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία. Άρα αφού βρίσκονται χρήματα να δοθούν στους αναδόχους, να βρεθούν χρήματα για να πάει μέχρι τη Σητεία το έργο».
Για το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο στο Καστέλλι, ο κ. Αρναουτάκης αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από τα αντιπλημμυρικά έργα, το περίφημο τούνελ αλλά και τη σύνδεση του αεροδρομίου με το νότο. «Δε νοείται να κάνουμε ένα έργο 1 δις. και να πλημμυρίζει η ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου», τόνισε.
«Δεν είναι αυτή η Κρήτη»
Φυσικά, ο Περιφερειάρχης Κρήτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αιματοκύλισμα στα Βορίζια, τονίζοντας την ανάγκη λήψης μέτρων για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα. «Δεν είναι αυτή η Κρήτη», επεσήμανε.
Το άρθρο “Στ. Αρναουτάκης στο CRETA: Τι είπε για Βορίζια, ΒΟΑΚ και Αεροδρόμιο Καστελλίου (βίντεο)“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.











