Σε μία σημαντική προσθήκη σε επίπεδο στελεχιακού δυναμικού προχώρησε η Τηλεόραση CRETA καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Παναγιωτόπουλος αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Ειδήσεων του σταθμού.
Ο Γενικός Διευθυντής της Creta Media Group Μανώλης Αλεξάκης μαζί με την Διευθύντρια Ενημέρωσης Αγάπη Ροδίτη υποδέχθηκαν σήμερα τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στις εγκαταστάσεις της τηλεόρασης, με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο να αναλαμβάνει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα.
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό έχοντας μεγάλη εμπειρία τόσο στην τηλεόραση όσο και στο διαδίκτυο κατέχοντας διαχρονικά στελεχιακές θέσεις στο χώρο των Media.
Ο νέος Διευθυντής Ειδήσεων της Τηλεόρασης CRETA μετά την επίσημη παρουσίαση του προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Τηλεόραση CRETA καθώς συναντώ ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα στα πρώτα μου βήματα στη δημοσιογραφία. Η πρόταση να αναλάβω τη Διεύθυνση Ειδήσεων του σταθμού ήταν ιδιαίτερα τιμητική και θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της Creta Media Group και ειδικά τον Πρόεδρο του ομίλου κ. Μανώλη Χαλκιαδάκη και να υποσχεθώ σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Ταυτόχρονα με την Διεύθυνση Ειδήσεων της Τηλεόρασης CRETA ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα παρουσιάσει μια εβδομαδιαία εκπομπή, ενώ θα έχει παρουσία και στα ερτζιανά σε καθημερινή βάση μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1.
Λεπτομέρειες για τις συγκεκριμένες παραγωγές θα δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.
Το άρθρο “Τη Διεύθυνση Ειδήσεων της Τηλεόρασης CRETA αναλαμβάνει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.