Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου, 2026
  • Ακούστε LIVE!
  • Επικοινωνία
Όλοι μαζί μπορούμε
No Result
View All Result
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM - Ενημερωτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός - Ηράκλειο, Κρήτης
  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

    Παραγωγοί

    Συντελεστές του ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM και ΣΚΑΪ 100.3 FM

    Πρόγραμμα

    Το ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού.

    Διαφημιστείτε στον
    ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ

    Ο Σκάι Κρήτης στηρίζει την τοπική αγορά παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες προβολής σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

    Επικοινωνια

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
    στο τηλέφωνο 2810 22 52 52

    Το κεντρικό μας e-mail είναι: skaikritis@otenet.gr

  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

    Παραγωγοί

    Συντελεστές του ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM και ΣΚΑΪ 100.3 FM

    Πρόγραμμα

    Το ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού.

    Διαφημιστείτε στον
    ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ

    Ο Σκάι Κρήτης στηρίζει την τοπική αγορά παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες προβολής σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

    Επικοινωνια

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
    στο τηλέφωνο 2810 22 52 52

    Το κεντρικό μας e-mail είναι: skaikritis@otenet.gr

No Result
View All Result
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM - Ενημερωτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός - Ηράκλειο, Κρήτης
LIVE!
No Result
View All Result

Χανιά: Αυτή είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον οδηγό της Porsche για το τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη

πριν 20 λεπτά
στην κατηγορία ΚΡΗΤΗ
Reading Time: 1λεπτά
0 0
0
3
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποινή κάθειρξης 18 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον 45χρονο οδηγό της Porsche  για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη Καρατζή τον Ιανουάριο του 2025.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 45χρονο για όλες τις κατηγορίες, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, ενώ παράλληλα του επέβαλε χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ καθ’ υποτροπή. 

Είχε προηγηθεί η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας για την ενοχή του 45χρονου για όλες τις κατηγορίες, χωρίς την αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού. Στην αγόρευσή της, η εισαγγελέας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ακόμη και μετά το δυστύχημα ο κατηγορούμενος επιχείρησε να μεταθέσει την ποινική ευθύνη σε φίλο του, ο οποίος δεν βρισκόταν στο όχημα και έφτασε στο σημείο αργότερα, φωνάζοντας πως εκείνος ήταν ο οδηγός.

ΆλλαΣχετικά άρθρα

Γαύδος: Οι θυελλώδεις άνεμοι βύθισαν δέκα σκάφη – Bίντεο του Creta24

Γαύδος: Οι θυελλώδεις άνεμοι βύθισαν δέκα σκάφη – Bίντεο του Creta24

πριν 58 λεπτά
Χανιά: Ένοχος ο οδηγός της Porsche για το θάνατο του Παναγιώτη Καρατζή

Χανιά: Ένοχος ο οδηγός της Porsche για το θάνατο του Παναγιώτη Καρατζή

πριν 2 ώρες

Το έργο – ανάσα που θα «ξεδιψάσει» το Ηράκλειο

πριν 2 ώρες
Μαρία Κυπριωτάκη – Περράκη: Η γυναίκα πολιτικός από το Ηράκλειο που νομιμοποίησε τις αμβλώσεις στην Ελλάδα

Μαρία Κυπριωτάκη – Περράκη: Η γυναίκα πολιτικός από το Ηράκλειο που νομιμοποίησε τις αμβλώσεις στην Ελλάδα

πριν 2 ώρες

Η Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του 45χρονου για όλες τις κατηγορίες, ενώ στην αγόρευσής της ανέφερε:

«Ο κατηγορούμενος ενώ λάμβανε αντιψυχωσική αγωγή και στις ενδείξεις του φαρμάκου έγραφε ότι δεν έπρεπε να πιει, τη συγκεκριμένη μέρα πήρε το φάρμακο και κατανάλωσε τέτοια ποσότητα αλκοόλ που ξεπέρασε τα νόμιμα όρια. Γνώριζε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια και παρόλο που του αφαιρέθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, έσπασε τη συμφωνία που έκανε με έτερο μάρτυρα και του πήρε με τη βία τα κλειδιά από τα χέρια, συνεχίζοντας να κάνει αυτό που ο ίδιος ήθελε, σε βάρος όλων των άλλων.

 Συνέχισε την παραβατική του συμπεριφορά, πραγματοποιώντας αντικανονική προσπέραση και επιδείχνοντας βία έναντι άλλου οδηγού, χτυπώντας του το τζάμι του οχήματος. Όλα αυτά δείχνουν μια σταθερή παραβατική συμπεριφορά και τις πεποιθήσεις του κατηγορουμένου.

Αυτές οι πράξεις του και η πεποίθησή του ότι δικαιούται έναντι όλων, οδήγησαν στο μοιραίο.

Οταν προκάλεσε τη σύγκρουση ενώ βρισκόταν ξεκάθαρα στο αντίθετο ρεύμα, είχε μια χαρά τη συνείδηση να πει ότι «άλλος το έκανε» και να δείξε τον φίλο του. Βλέπουμε τον κώδικα αξιών του.

Αν ήταν τόσο «χάλια» ο κατηγορούμενος που να μην έχει συνείδηση, πως είχε πλήρη συνείδηση να υποδείξει ψευδώς κάποιον άλλον ώστε να αποσοβήσει από πάνω του κάθε ευθύνη;

Αυτή η τραγικά επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά του, προκάλεσε με δική του αποκλειστική υπαιτιότητα τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου που εκείνη την ώρα επέστρεφε σπίτι του.

Το σημείο σύγκρουσης των δύο οχημάτων είναι ξεκάθαρα εντός πορείας του αντίθετου ρεύματος και αποδεικνύει ότι ακόμα και αν ο θανών είχε ανάπτυξε μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη ταχύτητα, αυτό δεν συνετέλεσε στο ατύχημα.

Κατέστησε το όχημα του θανατηφόρο όπλο και πραγμάτωσε τη θανάτωση του άτυχου νεαρού.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι νιώθει βαθιά θλίψη και ο ίδιος ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια. Η συγγνώμη, δεν είναι μία λέξη, είναι πράξεις. Λέξεις και λόγια του αέρα μπορούν να ειπωθούν πολλά, χωρίς να έχουν καμία ουσία. Θα έπρεπε να μας παρουσιάσει πράξεις που να δείχνουν τη συγγνώμη του. Δεν συνιστά συγγνώμη ένα τυπικό τηλεφώνημα.

Θεωρώ ότι γνωρίζοντας τον κίνδυνο που ενείχε η ενέργειά του να οδηγήσει υπό την επήρεια αλκοόλ και χημικών ουσιών, για εκείνον προείχε να κάνει αυτό που ήθελε και ας πραγμάτωνε τη θανάτωση».

Ζήτησε συγγνώμη ο κατηγορούμενος

Ο οδηγός της Porsche κατά την απολογία του ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια και από όλον τον κόσμο, αναφέροντας ότι «κατέστρεψα μια οικογένεια, κατέστρεψα το παιδί μου» ενώ το γεγονός ότι δεν έδειξε εμπράκτως τη μεταμέλειά του στην οικογένεια του 22χρονου Παναγιώτη, την αιτιολόγησε λέγοντας «δε μπορούσα να δείξω με έμπρακτο τρόπο ότι μετάνιωσα, μέσα από τη φυλακή. Έχω σκεφτεί να στείλω στεφάνι ή να ανάψω ένα κεράκι στη μνήμη του παιδιού. Μέσα από τη φυλακή δε μπορούσα να τα κάνω».

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του αδικοχαμένου Παναγιώτη, οι οποίοι περιέγραψαν τη στιγμή που πληροφορήθηκαν τον θάνατο του παιδιού τους και ξεκαθάρισαν ότι, σύμφωνα με την επίσημη θέση του πραγματογνώμονα, ο 22χρονος δεν παραβίασε τη διαχωριστική λωρίδα. Ο πατέρας του θύματος, μάλιστα, Αντώνης Καρατζής, σε φανερή συναισθηματική φόρτιση κατά τη διάρκεια κατάθεσης πραγματογνώμονα της οικογένειας του κατηγορούμενου, δήλωσε «είναι δικαιοσύνη αυτή; Να βγάλει το παιδί ότι έφταιγε; Ντροπή!», αποχωρώντας στη συνέχεια από την αίθουσα.

Ο 45χρονος, οδηγός της Porsche, κρίθηκε ένοχος για:

• Επικίνδυνη οδήγηση λόγω κατανάλωσης οινοπνεύµατος και λόγω οδήγησης οχήµατος εντός κατοικηµένης περιοχής µε ταχύτητα που υπερβαίνει το επιτρεπόµενο όριο ταχύτητας κατά τουλάχιστο 40χλµ/ωρα, η οποία είχε ως αποτέλεσµα το θάνατο άλλου.
• Οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύµατος καθ’ υποτροπή.
• Οδήγηση υπό την επίδραση φαρµάκων που σύµφωνα µε τις οδηγίες τους ενδέχεται να επηρεάζουν την ικανότητα οδήγησης.
• Οδήγηση άνευ ικανότητας οδήγησης.

Το χρονικό του μοιραίου τροχαίου

Ήταν ξημέρωμα Παρασκευής 11 Ιανουαρίου, όταν ο 45χρονος οδηγός της Porsche, υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών και έχοντας ήδη λάβει πρόστιμο από την τροχαία για οδήγηση υπό την επήρεια, διασχίζει τη λεωφόρο Σούδας με μεγάλη ταχύτητα.

Στο αντίθετο ρεύμα κινείται ο 22χρονος Παναγιώτης Καρατζής με το δικό του όχημα. Κάποια στιγμή τα δύο αυτοκίνητα συγκρούονται μετωπικά και με μεγάλη σφοδρότητα με αποτέλεσμα ο 22χρονος να βρει ακαριαίο θάνατο.

 

Το άρθρο “Χανιά: Αυτή είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον οδηγό της Porsche για το τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.

Πηγή CRETA24

Ετικέτες: CRETAFeatured MainΕΙΔΗΣΕΙΣΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟΚΟΙΝΩΝΙΑΚΡΗΤΗΟΔΗΓΟΣ PORSCHEΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΗΣΧΑΝΙΑ
Ακούω ζωντανά ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1
Πες την άποψη σου
creta24.gr
Creta Media Group
Καφές Δανδάλη Ο Νούμερο 1 καφές της Κρήτης
ΣΚΑΪ HYBRID

Νέα άρθρα

Πάτρα: Τα 127 χλμ έφτασαν οι ριπές του ανέμου - «Ξηλώθηκε» μπαλκόνι

Πάτρα: Τα 127 χλμ έφτασαν οι ριπές του ανέμου – «Ξηλώθηκε» μπαλκόνι

21 Ιανουαρίου, 2026
Γαύδος: Οι θυελλώδεις άνεμοι βύθισαν δέκα σκάφη – Bίντεο του Creta24

Γαύδος: Οι θυελλώδεις άνεμοι βύθισαν δέκα σκάφη – Bίντεο του Creta24

21 Ιανουαρίου, 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Κομπότης και τα εισιτήρια του ημιτελικού στη Λιβαδειά

    Ο Κομπότης και τα εισιτήρια του ημιτελικού στη Λιβαδειά

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Jacky O: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον μαυροφορεμένο άντρα να αφήνει τη βόμβα στην είσοδο

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Πώς θα μπορούσε να είναι σήμερα ο Αλέξης Τσικόπουλος – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου γιατρού!

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Κακοκαιρία «προ των πυλών»: Κλειστά σχολεία σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία αύριο

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ξυλούρης (Ψαρογιάννης)

    0 shares
    Share 0 Tweet 0

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM
Creta Media Group

Ο ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 από το 1995 βρίσκεται δίπλα στον συνειδητοποιημένο ακροατή προσφέροντας του έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αλλά και ποιοτική ψυχαγωγία.

Κατηγορίες

  • BUSINESS
  • CINEMA
  • Uncategorized
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Καιρός
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΥΓΕΙΑ

Ακολουθήστε μας

 

Παραγωγή website
metrovista creative media

  • Ο Σταθμός
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου

© 2020 ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ

© 2020 ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms below to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για χρήση cookies. Επισκεφτείτε την Πολιτική απορρήτου μας.

Πες μας

την άποψή σου...