Διασωληνωμένη, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται η 53χρονη τραυματίας του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, στη λεωφόρο Μουρνιών στα Χανιά.
Η 53χρονη αναβάτης της μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη στο χειρουργείο για την αντιμετώπιση των σοβαρών ορθοπεδικών τραυμάτων της.
Μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου εισήχθη στη ΜΕΘ όπου παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.
Υπενθυμίζεται ότι το ατύχημα συνέβη κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και η οδηγός του δίκυκλου εκτινάχτηκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και κατέληξε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.
Ενδεικτικό της σφοδρότητας του ατυχήματος είναι το γεγονός ότι το δίκυκλο συνετρίβη, ενώ το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε απόσταση αρκετών μέτρων από τον τόπο του συμβάντος.
Δείτε εικόνα από το τροχαίο:

Το άρθρο “Χανιά: Διασωληνωμένη η 53χρονη μετά το τροχαίο“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.











