Μέχρι το απόγευμα της σημερινής (26/6) ημέρας αναμένεται να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα του ελέγχου που πραγματοποίησε κλιμάκιο της πολεοδομίας του Δήμου Ηρακλείου στις πρώην αποθήκες Σκουλούδη, στο ακίνητο δηλαδή στο οποίο έχει αποφασιστεί να δημιουργηθεί δομή προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών.
Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη (23/6) , μετά από επίσημο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Αθανάτων.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όπως έχει ήδη γράψει το CRETA24, οι μηχανικοί του Δήμου εντόπισαν προβλήματα στο ακίνητο, είτε όσον αφορά πολεοδομικές αυθαιρεσίες, είτε όσον αφορά θέματα ασφάλειας, κυκλοφοριακής σύνδεσης κ.ά.
Πλέον μένει να αποδειχθεί πόσο σοβαρά είναι αυτά τα προβλήματα, αν θεραπεύονται και αν ανατρέπουν τον σχεδιασμό του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.
The post Δομή μεταναστών στους Αθανάτους: Σήμερα το αποτέλεσμα του πολεοδομικού ελέγχου στις πρώην αποθήκες Σκουλούδη appeared first on CRETA24.




































