Κάδοι απορριμμάτων έχουν… ξεχειλίσει από σκουπίδια!
Οι κάδοι στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου έχουν «πλημμυρίσει», όχι από νερό αλλά από σκουπίδια και είναι οι πρώτες εικόνες που αντικρίζουν οι χιλιάδες επισκέπτες του μνημείου αλλά και περιπατητές, καθημερινά.
Μάλιστα οι άνεμοι οδηγούν τα σκουπίδια μέσα στη θάλασσα, με το Ενετικό Λιμάνι να παρουσιάζει εικόνες ντροπής!
«Πρέπει το Λιμενικό Ταμείο να προσλάβει καθαριστές. Δεν υπάρχει καθαριστής για να καθαρίζει το Ενετικό Λιμάνι, με αποτέλεσμα με τον αέρα τα σκουπίδια να πέφτουν στη θάλασσα», ανέφερε στο Creta24 ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Αλιέων νομού Ηρακλείου Γιάννης Ανδρουλάκης.
Καθώς η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη, αφού όλοι οι μικροί κάδοι απορριμμάτων που έχουν τοποθετηθεί είναι γεμάτοι από σκουπίδια, οι επαγγελματίες αλιείς πήραν την πρωτοβουλία, άδειασαν τα καλαθάκια σκουπιδιών και τοποθέτησαν και μαύρες σακούλες.
Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, η κατάσταση είναι γνωστή τόσο στο Λιμενικό Ταμείο Ηρακλείου όσο και στο Λιμεναρχείο και όπως λέει, εδώ και 1,5 χρόνο, οι αλιείς έχουν αναλάβει να αδειάζουν τους κάδους απορριμμάτων.
Το άρθρο “Εικόνες ντροπής στο ενετικό λιμάνι Ηρακλείου!“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.