Στο πένθος έχει «βυθιστεί» ο Άγιος Νικόλαος, για τον θάνατο του 41χρονου πατέρα, σε τροχαίο δυστύχημα
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, η είδηση θανάτου του 41χρονου Παναγιώτη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Πέμπτης 26 Ιουνίου στον Όρμο του Αγίου Νικολάου.
Η μηχανή που οδηγούσε ο 41χρονος πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα οδικής βοήθειας, με αποτέλεσμα ο Παναγιώτης να τραυματιστεί σοβαρά.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες διασωστών του ΕΚΑΒ και γιατρών από το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ο 41χρονος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένεια, συγγενείς, φίλους και όσους γνώρισαν τον αγαπητό, όπως λένε Παναγιώτη, από τον Άγιο Νικόλαο.
Το άρθρο “Κρήτη: Θρήνος για τον 41χρονο Παναγιώτη που «έσβησε» στην άσφαλτο“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.