Καφές Δανδάλη Ο Νούμερο 1 καφές της Κρήτης
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Kρήτη: Τρία χρόνια περιμένει στη λίστα αναμονής για να χειρουργηθεί – Τι απαντά ο υφυπουργός Υγείας

9
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΆλλαΣχετικά άρθρα

Τρία χρόνια στη λίστα αναμονής για να χειρουργηθεί καταγγέλλει ότι βρίσκεται ο κ. Χρήστος.

Ο άνδρας από την Κρήτη, μίλησε στην εκπομπή «Δεκατιανοί» με τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη και δήλωσε πως «από 22/7/2021 έχω κάνει την πρώτη διάγνωση για βουβωνοκήλη. Μου έδωσαν τα χαρτιά και μου είπαν να κάνω όλες τις προχειρουργικές εξετάσεις. Στις 28/7/2022 είδα ότι δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμα και πήγα ξανά. Με έστειλαν ξανά για εξετάσεις, πηγαίνω τα χαρτιά. Αναγκάστηκα να πάω σε όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης. Ακόμη δεν μου έχουν πει πότε θα γίνει η επέμβαση, τις περισσότερες ώρες τις περνάω ξαπλωμένος».

Ο κ. Χρήστος τόνισε, επίσης, ότι γιατρός του ΠΑΓΝΗ του είπε: «Τι να σε κάνω; μόνο αν πάθεις κάτι και σε πάει το ασθενοφόρο».

Απάντηση στην καταγγελία του κ. Χρήστου, έδωσε μέσω της εκπομπής ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους. «Αυτό που περιέγραψε δεν είναι αποδεκτό για κανέναν. Γι’΄αυτό ξεκινήσαμε την καταγραφή, την εκκαθάριση από τις λίστες, για να δούμε τους πολίτες τους οποίους περιμένουν. Βρισκόμαστε στο σημείο που ξεκινά η διαδικασία των απογευματινών χειρουργείων για να αντιμετωπίσουμε τέτοια φαινόμενα. Αυτές οι περιπτώσεις θα απορροφηθούν από τα απογευματινά χειρουργεία. Θα δοθεί άμεση προτεραιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το άρθρο “Kρήτη: Τρία χρόνια περιμένει στη λίστα αναμονής για να χειρουργηθεί – Τι απαντά ο υφυπουργός Υγείας“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.

Πηγή CRETA24

Next Post
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΣΜ

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Πες μας

την άποψή σου...