Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γογονή Χανίων, όταν ένας 48χρονος άνδρας παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 1:30 π.μ., όταν ο 48χρονος διέσχιζε το δρόμο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων.
Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 48χρονος υπέκυψε στα τραύματά του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στην ίδια διαδικασία, διεκομίσθη και ο 31χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος υπέστη ελαφρά τραύματα και βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να προσδιορίσουν τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού περιστατικού, ενώ η οικογένεια του θύματος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.
Το άρθρο “Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης – Νεκρός ένας άνδρας που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.











