Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι έμποροι στο Ρέθυμνο από την εορταστική κίνηση. Μάλιστα, όπως λένε στο Creta24, αναμένουν κορύφωση αύριο 31 Δεκεμβρίου Παραμονή Πρωτοχρονιάς, για τα τελευταία ψώνια του έτους.

Σύμφωνα με τον εμπορικό κόσμο, η κίνηση των εορτών στο Ρέθυμνο είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, ίσως και λίγο πιο αυξημένη.

Οι καταναλωτές ψωνίζουν κυρίες δώρα για τους αγαπημένους τους ανθρώπους, προτιμώντας οικονομικές επιλογές μετά από… κυνήγι προσφορών.



Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 09:00-18:00, ενώ κλειστά θα παραμείνουν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και στις 2 Ιανουαρίου.
Το άρθρο “Ρέθυμνο: «Κυνήγι» προσφορών για επιλογές οικονομικών δώρων – Κορυφώνεται η κίνηση στην αγορά (Φωτογραφίες)“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.









