Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε επιχείρηση στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου, με ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να επιχειρούν για την κατάσβεσή της.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποστακτήριο – τυποποιητήριο ρακής, ενώ μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησε.
21 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρων της 3ης ΕΜΟΔΕ και 7 οχήματα επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς. Το κτήριο καίγεται ολοσχερώς και οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να μην επεκταθεί η πυρκαγιά εκτός του κτηρίου.

Συμφωνα με τα «Ρεθεμνιώτικα Νέα» η φωτιά βρίσκεται υπό κατάσβεση αυτήν την ώρα και δεν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.
Για την διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκε το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ηρακλείου.


































