Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του γαμπρού του Φανούρη Καργάκη, ο οποίος αμέσως μετά κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με αστραπιαίες κινήσεις οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας.
Επίσης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και σε βάρος του εκδόθηκε σχετικό ένταλμα σύλληψης και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.
Πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν «ζώσει» από το πρωί το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου μεταφέρθηκε ο 43χρονος, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.
H στιγμή που μεταφέρεται στο γραφείο του ανακριτή κατέγραψε ο φακός του Creta24:
Υπενθυμίζεται ότι 43χρονος συνελήφθη χθες για οπλοκατοχή. Λίγο αργότερα στο φως της δημοσιότητα ήρθε βίντεο που τον δείχνει να πυροβολεί με καλάσνικοφ από ύψωμα κοντά στο σπίτι που μπήκε ο εκρηκτικός μηχανισμός.
Μάλιστα οι αρχές εκτιμούν πως η 57χρονη Ευαγγελία Φραγκιαδάκη έχει σκοτωθεί από τα πυρά του, κάτι που ωστόσο θα αποδειχθεί από τα ευρήματα στη σορό της.
Το άρθρο “Βορίζια: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο γαμπρός του Φανούρη Καργάκη – Η στιγμή που οδηγείται στην ανακρίτρια“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.











