Την εμπλοκή του 43χρονου γαμπρού του Φανούρη Καργάκη στο ένοπλο επεισόδιο του Σαββάτου στα Βορίζια, ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.
Ο 43χρονος συνελήφθη νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης 5/11 και κατηγορείται, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ότι εμπλέκεται στο μακελειό, όπου σκοτώθηκαν ο 39χρονος Φανούρης Καργάκης και η 57χρονη Ευαγγελία Φραγκιαδάκη.
Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη σπηλιά κοντά στα Βορίζια, που εντοπίστηκαν η καραμπίνα και τα φυσίγγια. Η σπηλιά βρίσκεται σε χώρο ιδιοκτησίας του 43χρονου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας 43χρονος ημεδαπός, ως εμπλεκόμενος στο ένοπλο περιστατικό σε οικισμό του Ηρακλείου Κρήτης, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο ατόμων.
Σημειώνεται ότι, ο ανωτέρω συνελήφθη σήμερα καθώς σε υπαίθριο χώρο ιδιοκτησίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε οπλισμός, φυσίγγια κ.α. αντικείμενα.
Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία στο πλαίσιο του αυτοφώρου και θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ το προανακριτικό υλικό που αφορά τη συμμετοχή του και τον ρόλο του στο ένοπλο περιστατικό υποβλήθηκε στην ανακριτική Αρχή για τα περαιτέρω.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».
Το άρθρο “Βορίζια: Συμμετείχε στους πυροβολισμούς ο γαμπρός του 39χρονου θύματος – Όσα βρέθηκαν στη σπηλιά“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.










