Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών ο Μάνος Λαμπάκης, βυθίζοντας στο πένθος το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και την κοινωνία της πόλης.
Ο 28χρονος, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως τερματοφύλακας στον Ποσειδώνα και το τελευταίο χρονικό διάστημα έδινε τη δική του δύσκολη μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί, η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει μεγάλη θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη, στα Σπήλια, στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης. Η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 18:00 έως τις 19:00.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια του Μάνου παρακαλεί όσους παρευρεθούν στην κηδεία να φορούν λευκά ρούχα, ως έναν τελευταίο φόρο τιμής στη μνήμη του.
Επίσης, αντί στεφάνων, η οικογένεια τονίζει ότι όποιος το επιθυμεί, να προσφέρει χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».


































